Rondo Ngarep Omah

“Rondo Ngarep Omah” Versi Mus Mulyadi

Ono rondo manggon ngarep omahku,
Yen ‘ruh aku dewek’e ngguya ngguyu..
Yen dhek’e ngerti aku namatke,
Carane mlaku soyo digawe gawe..

Kiro kiro umure seket pitu,
Wis meh podho karo yuswane ibu..
Aku ra ngerti opo karepe,
Saben sore aku dikirimi roti..

Suwe suwe atiku,
Soyo mundhak bingung..
Kudu kudu,
Kepingin nyang omahe..

Kok ndilalah ibu pirso kabehe,
Saben teko rotine dibalekke..
Atiku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

reff:
Kiro kiro umure seket pitu,
Wis meh podho karo yuswane ibu..
Aku ra ngerti opo karepe,
Saben sore aku dikirimi roti..

Suwe suwe atiku,
Soyo mundhak bingung..
Kudu kudu,
Kepingin nyang omahe..

Kok ndilalah ibu pirso kabehe,
Saben teko rotine dibalekke..
Atiku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *