Rondo Ngarep Omah

Versi: Mus Mulyadi

Ono rondo manggon ngarep omahku,
Yen ‘ruh aku dewek’e ngguya-ngguyu..
Yen dhek’e ngerti aku namatke,
Carane mlaku soyo digawe-gawe..

Kiro-kiro umure seket pitu,
wis meh podho karo yuswane ibu..
Aku ra ngerti opo karepe,
saben sore aku dikirimi roti..

Suwe-suwe atiku,
Soyo mundhak bingung..
Kudu-kudu,
Kepingin nyang omahe..

Kok ndilalah ibu pirso kabehe,
saben teko rotine dibalekke..
Atiku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

reff:
Kiro-kiro umure seket pitu,
wis meh podho karo yuswane ibu..
Aku ra ngerti opo karepe,
saben sore aku dikirimi roti..

Suwe-suwe atiku,
Soyo mundhak bingung..
Kudu-kudu,
Kepingin nyang omahe..

Kok ndilalah ibu pirso kabehe,
saben teko rotine dibalekke..
Atiku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *