Roda Manungso


Lirik Lagu Campursari Religi Spesial Ramadhan
Roda Manungso
Lirik : Cak Diqin
Vokal : Cak Diqin & Koor

Koor:
Ya Robbi Bil Mustofa
Balighma Qosidana
Wa Firlana Mamadho
Ya Wasyi Alkaromi

Sederek kulo sedoyo
Jaler estri enem lan tuwo
Pumpung dereng ketekan mongso
Malaikat kang njabut nyowo

Koor:
Ya Robbi…

Kudu eling nompo timbalan
Ora keno nganggo wakilan
Timbalane kang moho kwoso
Mboten purun mesti dipekso

*)
Koor:
Ya Robbi…

Disalini penganggo putih
Yen wis mati ra biso mulih
Tunggangane kereto jowo
Rodo papat rupo manungso

Jujugane melebu guwo
Ora bantal ora keloso
Jujugane melebu guwo
Ora bantal ora keloso

Koor:
Ya Robbi…

reff :
kembali ke *)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qzLguZw1XvA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s