Roda Manungso

Versi: Cak Diqin ft. Koor

Koor:
Ya Robbi Bil Mustofa
Balighma Qosidana..
Wa Firlana Mamadho
Ya Wasyi Alkaromi..

Lk:
Sederek kulo sedoyo,
Jaler estri enem lan tuwo..
Pumpung dereng ketekan mongso,
Malaikat kang njabut nyowo..

Koor:
Ya Robbi Bil Mustofa
Balighma Qosidana..
Wa Firlana Mamadho
Ya Wasyi Alkaromi..

Lk:
Kudu eling nompo timbalan,
Ora keno nganggo wakilan..
Timbalane kang moho kwoso,
Mboten purun mesti dipekso..

Koor:
Ya Robbi Bil Mustofa
Balighma Qosidana..
Wa Firlana Mamadho
Ya Wasyi Alkaromi..

Lk:
Disalini penganggo putih,
Yen wis mati ra biso mulih..
Tunggangane kereto jowo,
Rodo papat rupo manungso..

Jujugane melebu guwo,
Ora bantal ora keloso..
Jujugane melebu guwo,
Ora bantal ora keloso..

Koor:
Ya Robbi Bil Mustofa
Balighma Qosidana..
Wa Firlana Mamadho
Ya Wasyi Alkaromi..

reff:
Koor:
Ya Robbi Bil Mustofa
Balighma Qosidana..
Wa Firlana Mamadho
Ya Wasyi Alkaromi..

Lk:
Disalini penganggo putih,
Yen wis mati ra biso mulih..
Tunggangane kereto jowo,
Rodo papat rupo manungso..

Jujugane melebu guwo,
Ora bantal ora keloso..
Jujugane melebu guwo,
Ora bantal ora keloso..

Koor:
Ya Robbi Bil Mustofa
Balighma Qosidana..
Wa Firlana Mamadho
Ya Wasyi Alkaromi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *