Mulih Bengi

Versi: Cak Diqin ft. Wiwid

Pr:
Aku wedi mulih bengi,
Wetan kono akeh memedi..
Ora wani mlaku dewe..
Mengko-mengko gek digondol wewe..

Lk:
Sopo kuwi wong opo peri,
Kenyo ayu gandane wangi..
Mrene-mrene dik tak derekke,
Yen gelem malah tak gondol dewe.

Pr:
E..kae nggon peteng ono ireng ireng,
E..rambute gimbal mripate mentheleng..
E.. kuwi po kuwi suket obah obah,
Ku wedi mesti ono wong lagi ra nggenah..

Lk:
Jo sumelang dhik ojo wedi,
Tak kancani tekan ngendi..

Pr:
Nanging janji mas ora nakal,
Aku kowe lagi wae kenal..

reff:
Pr:
Aku wedi mulih bengi,
Wetan kono akeh memedi..
Ora wani mlaku dewe..
Mengko-mengko gek digondol wewe..

Lk:
Sopo kuwi wong opo peri,
Kenyo ayu gandane wangi..
Mrene-mrene dik tak derekke,
Yen gelem malah tak gondol dewe.

Pr:
E..kae nggon peteng ono ireng ireng,
E..rambute gimbal mripate mentheleng..
E.. kuwi po kuwi suket obah obah,
Ku wedi mesti ono wong lagi ra nggenah..

Lk:
Jo sumelang dhik ojo wedi,
Tak kancani tekan ngendi..

Pr:
Nanging janji mas ora nakal,
Aku kowe lagi wae kenal..

Ft:
Aku kowe lagi wae kenal..
Aku kowe lagi wae kenal..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *