Stasiun Balapan (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Neng stasiun balapan,
Kutho solo sing dadi kenangan..
Kowe karo aku,
Naliko ngeterke lungamu..

Neng stasiun balapan,
Rasane koyo wong kelangan..
Kowe ninggal aku,
Ra kroso netes eluh neng pipiku..
Daa.. da da sayang,
Da.. slamat jalan..

Janji lungo mung sedhelo,
Jare sewulan ra ono..
Pamitmu naliko smono,
Neng stasiun balapan solo..

Jare lungo mung sedelo,
Malah tanpo kirim warto..
Lali opo pancen nglali,
Yen eling mbok enggal bali..

Neng stasiun balapan,
Kutho solo sing dadi kenangan..

reff:
Janji lungo mung sedhelo,
Jare sewulan ra ono..
Pamitmu naliko smono,
Neng stasiun balapan solo..

Jare lungo mung sedelo,
Malah tanpo kirim warto..
Lali opo pancen nglali,
Yen eling mbok enggal bali..

Neng stasiun balapan,
Kutho solo sing dadi kenangan..
Kowe karo aku,
Naliko ngeterke lungamu..

Neng stasiun balapan,
Rasane koyo wong kelangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *