Slenco

Versi: Cak Dikin ft. Ami DS

Pr: Mas kangmas namine sinten?
Lk: Sakniki dintene saptu..
Pr: Masa kangmas kesah teng pundi?
Lk: Sapi kulo pun manak pitu..

Pr: Duh aduh jenengan pripun?
Lk: Sakniki pun mboten ngalor..
Pr: Kengeng menopo kok wangsul ngidul?
Lk: Kulo niki namine sinten..

Pr:
Aduuh.. kok njengkelke,
Dijak ngendikan kok mrono mrene..
Ndadi ora karuan,
Estunipun menopo saliwang..

Lk:
Kulo mboten nutut,
Rumiyin kulo teng suroboyo..
Kapan dino jemuah,
Kulo mbenjang bade tindak pundi..

Pr: Ping kuping walah opo jamur,
Lk: Ora mungkin mripatku lamur..
Pr: Penak meneng ora caturan,
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..

reff:
Pr: Mas kangmas namine sinten?
Lk: Sakniki dintene saptu..
Pr: Masa kangmas kesah teng pundi?
Lk: Sapi kulo pun manak pitu..

Pr: Duh aduh jenengan pripun?
Lk: Sakniki pun mboten ngalor..
Pr: Kengeng menopo kok wangsul ngidul?
Lk: Kulo niki namine sinten..

Pr:
Aduuh.. kok njengkelke,
Dijak ngendikan kok mrono mrene..
Ndadi ora karuan,
Estunipun menopo saliwang..

Lk:
Kulo mboten nutut,
Rumiyin kulo teng suroboyo..
Kapan dino jemuah,
Kulo mbenjang bade tindak pundi..

Pr: Ping kuping walah opo jamur,
Lk: Ora mungkin mripatku lamur..
Pr: Penak meneng ora caturan,
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..

Pr: Penak meneng ora caturan,
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..
Lk: Memang aku ganteng tiada tandingan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *