Sido Turu Bareng

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Lk:
Opo mergo kangenku neng kowe genduk,
Awan lan bengi angen-angen kapan pethuk..
La ora nyono ketemu sakjroning bobok,
Opo mergo kangenku neng kowe genduk..

Pr:
Bungah atiku jenengan ngremes tanganku,
Soyo esuk sampean ndekep dadaku..
Wis ora eling kelakon nganti jam telu..
Kamongko mapanku wiwit jam songo dalu..

Ft:
Minda senenge yen kabeh mau tenanan,
Kang wujudake sak estu andum katresnan..
Bareng ndonga mring Allah mugo kasembadan,
Kulo lan ndiko sa estu dados bebrayan..

Minda senenge yen kabeh mau tenanan,
Kang wujudake sak estu andum katresnan..
Bareng ndonga mring Allah mugo kasembadan,
Kulo lan ndiko sa estu dados bebrayan..

reff:
Lk:
Opo mergo kangenku neng kowe genduk,
Awan lan bengi angen-angen kapan pethuk..
La ora nyono ketemu sakjroning bobok,
Opo mergo kangenku neng kowe genduk..

Pr:
Bungah atiku jenengan ngremes tanganku,
Soyo esuk sampean ndekep dadaku..
Wis ora eling kelakon nganti jam telu..
Kamongko mapanku wiwit jam songo dalu..

Ft:
Minda senenge yen kabeh mau tenanan,
Kang wujudake sak estu andum katresnan..
Bareng ndonga mring Allah mugo kasembadan,
Kulo lan ndiko sa estu dados bebrayan..

Minda senenge yen kabeh mau tenanan,
Kang wujudake sak estu andum katresnan..
Bareng ndonga mring Allah mugo kasembadan,
Kulo lan ndiko sa estu dados bebrayan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *