Penak Mlumah


Lirik Lagu Campursari ke-100 Penak Mlumah
ciptaan : mr.cjdw
Vokal : Cak Diqin & Wiwid
Produksi : IMC Duta Records

Yen weruh kahanan iki
Sopo sing ra tumandang
Dasar ati lagi pengin
Kok ono sing mbasang

Tak matke lan tak sawang
Rupane abang cocok sing gadang

Yen dek e mengkureb ra biso tak lebokke
Yen miring gawe bingung piye sing nglebokke
Yen mlumah kuwi genah gampang sing mleboke
Gari kroso penake

Iki mau ora saru
Iki mau mung crito sing lugu
Ojo gething wong kowe yo nyanding
Yen ra ngerti tak kandani arane sandal jepit

reff :
kembali ke atas…

Iki mau ora saru
Iki mau mung crito sing lugu
Ojo gething wong kowe yo nyanding
Yen ra ngerti tak kandani arane sandal jepit

Pit..ala sandal jepit pit…
Piye sih ngleboke pit…
Ala sandal jepit pit…
Penak yen di jepit pit…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CsI-G0jmeBo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s