Nanggap Campursari

“Nanggap Campursari” Versi Didi Kempot

Sasi ngarep ayo rabi yo dhik yoo,
Konco konco diulemi..
Nanggap orkes campursari,
Sedino punjul sewengi,
Tamune ben seneng ati..

Mengko yen listrike mati yo dhik yoo,
Nyewo diesel opo aki..
Seneng seneng sampe pagi,
Jogedan karo penyanyi,
Yen wis rampung disangoni..

Sing nyanyi ayu ayu,
Yen aku ngelirik kowe ojo cemburu..
Sing ngelirik mung mripatku,
Neng atiku tetep kanggo sliramu..

Tresno ditambah tresno,
Candhak’ane mestine kuwi roso..
Roso ditambah roso,
Candhak’ane mestine monggo kerso..

Kerso ditambah kerso,
Candhak’ane mestine kuwi nyoto..
Nyoto ditambah nyoto,
Nyoto nyoto wong loro pancene tresno..

reff:
Mengko yen listrike mati yo dhik yoo,
Nyewo diesel opo aki..
Seneng seneng sampe pagi,
Jogedan karo penyanyi,
Yen wis rampung disangoni..

Sing nyanyi ayu ayu,
Yen aku ngelirik kowe ojo cemburu..
Sing ngelirik mung mripatku,
Neng atiku tetep kanggo sliramu..

Tresno ditambah tresno,
Candhak’ane mestine kuwi roso..
Roso ditambah roso,
Candhak’ane mestine monggo kerso..

Kerso ditambah kerso,
Candhak’ane mestine kuwi nyoto..
Nyoto ditambah nyoto,
Nyoto nyoto wong loro pancene tresno..

Tresno ditambah tresno,
Candhak’ane mestine kuwi roso..
Roso ditambah roso,
Candhak’ane mestine monggo kerso..

Kerso ditambah kerso,
Candhak’ane mestine kuwi nyoto..
Nyoto ditambah nyoto,
Nyoto nyoto wong loro pancene tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *