Moncrot Poloku

Versi: Cak Diqin

Opo pancen wis nasibku,
Goro-goro bojo ayu..
Bendino ngajak’i padu,
Gawe moncrote poloku..

Aduh simbok pecah sirahku,
Koyo copot iki jantungku..
Salahku ra nggugu kandamu,
Amergo mung nuruti napsu..

Bojo ayu tansah kuatir,
Saben dino mung ketar-ketir..
Wis ra kuat anggonku mikir,
Tak rasakke koyo wong kenthir..

Moncrot poloku,
Goro-goro duwe bojo ayu..
Moncrot poloku,
Saben dino gawene nesu..

Moncrot poloku,
Awan bengi ngajak’i padu..
Moncrot poloku,
Yen ra kuat tak tinggal mlayu..

Pancen kabeh wis tak niati,
Jebul keblinger tibo mburi..
Getun jinggleng salahku rabi,
Piye simbok nasibku iki..

Arep njaluk tulung nang sopo,
Kabeh sedulur podo nyukurno..
Aduh bapak ati nelongso,
Bunuh diri kok wedi loro..

reff:
Aduh simbok pecah sirahku,
Koyo copot iki jantungku..
Salahku ra nggugu kandamu,
Amergo mung nuruti napsu..

Bojo ayu tansah kuatir,
Saben dino mung ketar-ketir..
Wis ra kuat anggonku mikir,
Tak rasakke koyo wong kenthir..

Moncrot poloku,
Goro-goro duwe bojo ayu..
Moncrot poloku,
Saben dino gawene nesu..

Moncrot poloku,
Awan bengi ngajak’i padu..
Moncrot poloku,
Yen ra kuat tak tinggal mlayu..

Pancen kabeh wis tak niati,
Jebul keblinger tibo mburi..
Getun jinggleng salahku rabi,
Piye simbok nasibku iki..

Arep njaluk tulung nang sopo,
Kabeh sedulur podo nyukurno..
Aduh bapak ati nelongso,
Bunuh diri kok wedi loro..
Bunuh diri kok wedi loro..
Bunuh diri kok wedi loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *