Methuk (manthous)

Versi: Manthous ft. Titik Nourma

Pr:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene ‘le dandan mengkuk,
Thingak-thinguk jebul ra dipethuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Lk:
Esuk methuk,
Alah sore methuk..
E.. bola-bali methuk,
E.. jebul ra tau entuk..

Pring ori dinggo sulingan,
Opo lali opo ra kelingan,
Opo lali opo ra kelingan..

Esuk dhele,
Alah sore tempe..
E.. ojo sok leda-lede,
E.. ojo sok leda-lede..

Jas bukak ikete blangkon,
Sama juga alah sami mawon,
Sama juga etak sami mawon..

Pr:
Ting-anting gulo jowo,
Gulane aren mas opo gulo klopo..
Ling-eling mbok rumongso,
Ojo nganti agawe kuciwo..

reff:
Pr:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene ‘le dandan mengkuk,
Thingak-thinguk jebul ra dipethuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Lk:
Esuk methuk,
Alah sore methuk..
E.. bola-bali methuk,
E.. jebul ra tau entuk..

Pring ori dinggo sulingan,
Opo lali opo ra kelingan,
Opo lali opo ra kelingan..

Esuk dhele,
Alah sore tempe..
E.. ojo sok leda-lede,
E.. ojo sok leda-lede..

Jas bukak ikete blangkon,
Sama juga alah sami mawon,
Sama juga etak sami mawon..

Pr:
Ting-anting gulo jowo,
Gulane aren mas opo gulo klopo..
Ling-eling mbok rumongso,
Ojo nganti agawe kuciwo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *