Methuk (manthous)


Manthous_Titik-Nourma
Versi: Manthous ft. Titik Nourma

Pr:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene ‘le dandan mengkuk,
Thingak-thinguk jebul ra dipethuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Lk:
Esuk methuk,
Alah sore methuk..
E.. bola-bali methuk,
E.. jebul ra tau entuk..

Pring ori dinggo sulingan,
Opo lali opo ra kelingan,
Opo lali opo ra kelingan..

Esuk dhele,
Alah sore tempe..
E.. ojo sok leda-lede,
E.. ojo sok leda-lede..

Jas bukak ikete blangkon,
Sama juga alah sami mawon,
Sama juga etak sami mawon..

Pr:
Ting-anting gulo jowo,
Gulane aren mas opo gulo klopo..
Ling-eling mbok rumongso,
Ojo nganti agawe kuciwo..

reff:
Pr:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene ‘le dandan mengkuk,
Thingak-thinguk jebul ra dipethuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Lk:
Esuk methuk,
Alah sore methuk..
E.. bola-bali methuk,
E.. jebul ra tau entuk..

Pring ori dinggo sulingan,
Opo lali opo ra kelingan,
Opo lali opo ra kelingan..

Esuk dhele,
Alah sore tempe..
E.. ojo sok leda-lede,
E.. ojo sok leda-lede..

Jas bukak ikete blangkon,
Sama juga alah sami mawon,
Sama juga etak sami mawon..

Pr:
Ting-anting gulo jowo,
Gulane aren mas opo gulo klopo..
Ling-eling mbok rumongso,
Ojo nganti agawe kuciwo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qcqubhch]
[ar: Manthous ft. Titik Nourma]
[ti: Methuk]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.02]Methuk
[00:00.02]by: Manthous ft. Titik Nourma
[00:32.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Pr: Janjine saguh methuk,
[00:41.29]Pr: Tiwas diadhang
[00:44.27]Pr: nganti ngantuk-antuk..
[00:49.43]Pr: Kene ‘le dandan mengkuk,
[00:54.16]Pr: Thingak-thinguk
[00:56.65]Pr: jebul ra dipethuk..
[01:02.07]Pr: Omongane nggedupuk,
[01:06.43]Pr: Tiwas digugu
[01:09.42]Pr: jebul ora gathuk..
[01:13.90]Pr: Alesane sak thekruk,
[01:18.81]Pr: Monthak-manthuk
[01:21.49]Pr: samar yen diamuk..
[01:24.01]Lk: Esuk methuk,
[01:28.52]Lk: Alah sore methuk..
[01:30.34]Lk: E.. bola-bali methuk,
[01:33.13]Lk: E.. jebul ra tau entuk..
[01:38.17]Lk: Pring ori dinggo sulingan,
[01:41.53]Lk: Opo lali opo ra kelingan,
[01:44.52]Lk: Opo lali opo ra kelingan..
[01:48.43]
[01:50.68]Lk: Esuk dhele,
[01:52.04]Lk: Alah sore tempe..
[01:53.41]Lk: E.. ojo sok leda-lede,
[01:56.40]Lk: E.. ojo sok leda-lede..
[02:01.06]Lk: Jas bukak ikete blangkon,
[02:04.92]Lk: Sama juga alah sami mawon,
[02:07.71]Lk: Sama juga etak sami mawon..
[02:10.76]
[02:13.57]Pr: Ting-anting gulo jowo,
[02:17.55]Pr: Gulane aren mas
[02:20.71]Pr: opo gulo klopo..
[02:25.76]Pr: Ling-eling mbok rumongso,
[02:30.61]Pr: Ojo nganti agawe kuciwo..
[02:37.07]
[03:00.02]>>>
[03:01.02]>>
[03:02.02]>
[03:03.02]Pr: Janjine saguh methuk,
[03:07.18]Pr: Tiwas diadhang
[03:09.87]Pr: nganti ngantuk-antuk..
[03:16.00]Pr: Kene ‘le dandan mengkuk,
[03:20.04]Pr: Thingak-thinguk
[03:22.41]Pr: jebul ra dipethuk..
[03:28.00]Pr: Omongane nggedupuk,
[03:31.92]Pr: Tiwas digugu
[03:34.41]Pr: jebul ora gathuk..
[03:39.33]Pr: Alesane sak thekruk,
[03:43.99]Pr: Monthak-manthuk
[03:46.35]Pr: samar yen diamuk..
[03:51.46]Lk: Esuk methuk,
[03:53.07]Lk: Alah sore methuk..
[03:54.75]Lk: E.. bola-bali methuk,
[03:57.80]Lk: E.. jebul ra tau entuk..
[04:02.96]Lk: Pring ori dinggo sulingan,
[04:06.07]Lk: Opo lali opo ra kelingan,
[04:09.07]Lk: Opo lali opo ra kelingan..
[04:12.86]
[04:14.97]Lk: Esuk dhele,
[04:16.15]Lk: Alah sore tempe..
[04:17.77]Lk: E.. ojo sok leda-lede,
[04:20.44]Lk: E.. ojo sok leda-lede..
[04:25.11]Lk: Jas bukak ikete blangkon,
[04:27.97]Lk: Sama juga alah sami mawon,
[04:31.77]Lk: Sama juga etak sami mawon..
[04:35.37]
[04:37.86]Pr: Ting-anting gulo jowo,
[04:41.53]Pr: Gulane aren mas
[04:44.46]Pr: opo gulo klopo..
[04:49.68]Pr: Ling-eling mbok rumongso,
[04:54.34]Pr: Ojo nganti agawe kuciwo..
[05:03.68]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s