Methuk (manthous)

“Methuk Manthous” feat Titik Nourma

Pr:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk antuk..
Kene ‘le dandan mengkuk,
Thingak thinguk jebul ra dipethuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Lk:
Esuk methuk,
Alah sore methuk..
E.. bola bali methuk,
E.. jebul ra tau entuk..

Pring ori dinggo sulingan,
Opo lali opo ra kelingan,
Opo lali opo ra kelingan..

Esuk dhele,
Alah sore tempe..
E.. ojo sok leda lede,
E.. ojo sok leda lede..

Jas bukak ikete blangkon,
Sama juga alah sami mawon,
Sama juga etak sami mawon..

Pr:
Ting anting gulo jowo,
Gulane aren mas opo gulo klopo..
Ling eling mbok rumongso,
Ojo nganti agawe kuciwo..

reff:
Pr:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk antuk..
Kene ‘le dandan mengkuk,
Thingak thinguk jebul ra dipethuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak manthuk samar yen diamuk..

Lk:
Esuk methuk,
Alah sore methuk..
E.. bola bali methuk,
E.. jebul ra tau entuk..

Pring ori dinggo sulingan,
Opo lali opo ra kelingan,
Opo lali opo ra kelingan..

Esuk dhele,
Alah sore tempe..
E.. ojo sok leda lede,
E.. ojo sok leda lede..

Jas bukak ikete blangkon,
Sama juga alah sami mawon,
Sama juga etak sami mawon..

Pr:
Ting anting gulo jowo,
Gulane aren mas opo gulo klopo..
Ling eling mbok rumongso,
Ojo nganti agawe kuciwo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *