Kesupen Wiwite

“Kesupen Wiwite” Versi Cak Dikin

Nopo kesupen wiwite,
Rumiyin abot tresnane..
Ra kendat andum welase,
Sopo menggak wis ora mbok gape..

Lir tebu manise ilang,
Kang endah mboten kapetang..
Wis ra sanak wis ra kadang,
Pujimu mung kapan pisahan..

reff:
Kontrang-kantring kontrang-kantring mbrebes mili,
Kepiye anggonku nggondeli..
Mbok welaso welas marang aku iki,
Woting ati kang ndak tresnani..

Woting ati enggalo bali,
Woting ati lungo nyang endi..

Duh gusti nyuwun pitulung,
Prahoro enggalo rampung..
Aduh bapak aduh biyung,
Anakmu lagi nandang kesandung..

reff:
Nopo kesupen wiwite,
Rumiyin abot tresnane..
Ra kendat andum welase,
Sopo menggak wis ora mbok gape..

Lir tebu manise ilang,
Kang endah mboten kapetang..
Wis ra sanak wis ra kadang,
Pujimu mung kapan pisahan..

reff:
Kontrang-kantring kontrang-kantring mbrebes mili,
Kepiye anggonku nggondeli..
Mbok welaso welas marang aku iki,
Woting ati kang ndak tresnani..

Woting ati enggalo bali,
Woting ati lungo nyang endi..

Duh gusti nyuwun pitulung,
Prahoro enggalo rampung..
Aduh bapak aduh biyung,
Anakmu lagi nandang kesandung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *