Katresnanku


Lirik lagu sanguturu ke-100 Katresnanku
Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

PR:
OPO PANCEN WIS LALI SAIKI,
OPO PANCEN ORA NGERTI..
SLIRAMU SING TAK TRESNANI,
RINO WENGI DADI ATI..

OPO PANCEN WIS TEGO ATIMU,
OPO PANCEN RA RUMONGSO..
SLIRAMU NATE NGENDIKO,
TANSAH SETYO ORA BAKAL CIDRO..

LK:
AKU RA BAKAL LALI,
NGANTI TEKAN SAIKI ORA BAKAL LALI..
AKU UGO MANGERTI,
TRESNOMU KANG SEJATI ORA MUNG ANENG LATHI..

AKU RA BAKAL TEGO,
AKU RA BAKAL CIDRO ORA BAKAL CIDRO..
ADUH ADUH KUSUMO,
MANIK ING ROSO TRESNO TEJANE JIWO ROGO..

PR:
JANJIMU TAK ENTENI DUH KANGMAS,
NGANTI TUMEKANING JANJI..
SINEKSEN LANGIT LAN BUMI,
YO MUNG KANGMAS MEMENIR ING ATI..

REFF:
PR:
OPO PANCEN WIS LALI SAIKI,
OPO PANCEN ORA NGERTI..
SLIRAMU SING TAK TRESNANI,
RINO WENGI DADI ATI..

OPO PANCEN WIS TEGO ATIMU,
OPO PANCEN RA RUMONGSO..
SLIRAMU NATE NGENDIKO,
TANSAH SETYO ORA BAKAL CIDRO..

LK:
AKU RA BAKAL LALI,
NGANTI TEKAN SAIKI ORA BAKAL LALI..
AKU UGO MANGERTI,
TRESNOMU KANG SEJATI ORA MUNG ANENG LATHI..

AKU RA BAKAL TEGO,
AKU RA BAKAL CIDRO ORA BAKAL CIDRO..
ADUH ADUH KUSUMO,
MANIK ING ROSO TRESNO TEJANE JIWO ROGO..

PR:
JANJIMU TAK ENTENI DUH KANGMAS,
NGANTI TUMEKANING JANJI..
SINEKSEN LANGIT LAN BUMI,
YO MUNG KANGMAS MEMENIR ING ATI..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *