Katresnanku


Dimas-Tedjo_Endah_1
Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

Pr:
Opo pancen wis lali saiki,
Opo pancen ora ngerti..
Sliramu sing tak tresnani,
Rino wengi dadi ati..

Opo pancen wis tego atimu,
Opo pancen ra rumongso..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Lk:
Aku ra bakal lali,
Nganti tekan saiki ora bakal lali..
Aku ugo mangerti,
Tresnomu kang sejati ora mung aneng lathi..

Aku ra bakal tego,
Aku ra bakal cidro ora bakal cidro..
Aduh aduh kusumo,
Manik ing roso tresno tejane jiwo rogo..

Pr:
Janjimu tak enteni duh kangmas,
Nganti tumekaning janji..
Sineksen langit lan bumi,
Yo mung kangmas memenir ing ati..

reff:
Pr:
Opo pancen wis lali saiki,
Opo pancen ora ngerti..
Sliramu sing tak tresnani,
Rino wengi dadi ati..

Opo pancen wis tego atimu,
Opo pancen ra rumongso..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Lk:
Aku ra bakal lali,
Nganti tekan saiki ora bakal lali..
Aku ugo mangerti,
Tresnomu kang sejati ora mung aneng lathi..

Aku ra bakal tego,
Aku ra bakal cidro ora bakal cidro..
Aduh aduh kusumo,
Manik ing roso tresno tejane jiwo rogo..

Pr:
Janjimu tak enteni duh kangmas,
Nganti tumekaning janji..
Sineksen langit lan bumi,
Yo mung kangmas memenir ing ati..
——————
[ver: lyrics]
[id: ulllolch]
[ar: Dimas Tedjo ft Endah]
[ti: Katresnanku]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.02]Katresnanku
[00:00.02]by: Tedjo ft. Endah
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Pr: Opo pancen wis lali saiki,
[00:45.64]Pr: Opo pancen ora ngerti..
[00:51.29]Pr: Sliramu sing tak tresnani,
[00:57.68]Pr: Rino wengi dadi ati..
[01:06.39]Pr: Opo pancen wis tego atimu,
[01:14.12]Pr: Opo pancen ra rumongso..
[01:21.27]Pr: Sliramu nate ngendiko,
[01:25.99]Pr: Tansah setyo ora bakal cidro..
[01:33.59]
[01:35.14]Lk: Aku ra bakal lali,
[01:39.75]Lk: Nganti tekan saiki
[01:42.66]Lk: ora bakal lali..
[01:48.64]Lk: Aku ugo mangerti,
[01:53.56]Lk: Tresnomu kang sejati
[01:56.36]Lk: ora mung aneng lathi..
[02:00.84]
[02:03.32]Lk: Aku ra bakal tego,
[02:07.68]Lk: Aku ra bakal cidro
[02:10.67]Lk: ora bakal cidro..
[02:17.32]Lk: Aduh aduh kusumo,
[02:22.05]Lk: Manik ing roso tresno
[02:24.91]Lk: tejane jiwo rogo..
[02:28.95]
[02:32.86]Pr: Janjimu tak enteni duh kangmas,
[02:42.37]Pr: Nganti tumekaning janji..
[02:50.78]Pr: Sineksen langit lan bumi,
[02:58.68]Pr: Yo mung kangmas memenir ing ati..
[03:09.94]
[03:38.29]>>>
[03:39.29]>>
[03:40.29]>
[03:41.29]Pr: Opo pancen wis lali saiki,
[03:49.57]Pr: Opo pancen ora ngerti..
[03:58.77]Pr: Sliramu sing tak tresnani,
[04:06.24]Pr: Rino wengi dadi ati..
[04:17.87]
[04:25.89]Pr: Opo pancen wis tego atimu,
[04:34.79]Pr: Opo pancen ra rumongso..
[04:43.57]Pr: Sliramu nate ngendiko,
[04:50.79]Pr: Tansah setyo ora bakal cidro..
[05:00.75]
[05:02.05]Lk: Aku ra bakal lali,
[05:06.52]Lk: Nganti tekan saiki
[05:08.96]Lk: ora bakal lali..
[05:14.55]Lk: Aku ugo mangerti,
[05:19.28]Lk: Tresnomu kang sejati
[05:22.02]Lk: ora mung aneng lathi..
[05:25.87]
[05:28.68]Lk: Aku ra bakal tego,
[05:32.21]Lk: Aku ra bakal cidro
[05:35.70]Lk: ora bakal cidro..
[05:42.29]Lk: Aduh aduh kusumo,
[05:45.60]Lk: Manik ing roso tresno
[05:50.18]Lk: tejane jiwo rogo..
[05:54.34]
[05:57.64]Pr: Janjimu tak enteni duh kangmas,
[06:06.28]Pr: Nganti tumekaning janji..
[06:14.69]Pr: Sineksen langit lan bumi,
[06:22.41]Pr: Yo mung kangmas memenir ing ati..
[06:34.42]–sanguturudotcom–
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s