Bagus Adine

“Bagus Adine” Versi Nurhana

Aku bingung pilih endi,
Bocah loro sarwo edipeni..
Siji kakang siji adi,
Kabeh bagus gus..bagus gus..bagus..,
Gawe bingung atiku..

Cah loro podo gagahe,
Yen sinawang kabeh nyenengake..
Mestine ono bedane,
Yen kon milih lih..milih lih..milih..,
Aku milih adine..

reff:
Tuku jagung neng sar legi,
Aku bingung pilih endi,
Kebacut mlebu neng ati..

Tuku kerdus neng sar gede,
Sing bagus bagus adine,
Sing ganteng ganteng kangmase..

Tuku jagung neng sar legi,
Aku bingung pilih endi,
Kebacut mlebu neng ati..

Tuku kerdus neng sar gede,
Sing bagus bagus adine,
Sing ganteng ganteng kangmase..

reff:
Cah loro podo gagahe,
Yen sinawang kabeh nyenengake..
Mestine ono bedane,
Yen kon milih lih..milih lih..milih..,
Aku milih adine..

reff:
Tuku jagung neng sar legi,
Aku bingung pilih endi,
Kebacut mlebu neng ati..

Tuku kerdus neng sar gede,
Sing bagus bagus adine,
Sing ganteng ganteng kangmase..

Tuku jagung neng sar legi,
Aku bingung pilih endi,
Kebacut mlebu neng ati..

Tuku kerdus neng sar gede,
Sing bagus bagus adine,
Sing ganteng ganteng kangmase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *