Nagih Janji (novita)

Nagih Janji
Ciptaan : NN
Vokal : Novita – NN
Produksi : Java DVS

Pr :
Kelingan rikolo urip bebarengan
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Senadyan sedino mung mangan sepisan
Ati seneng anggone urip bebayan

Nanging saiki uripmu wis mulyo
Banjur lali rikolo jaman semono
Mangan enak turu penak kerjo penak
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Tego tenan sliramu marang awakku
Mbok tinggal lungo suwe opo lali aku
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
Lali aku ojo lali anakmu

Anakmu saiki wis gede gede
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Udan tangis atiku tambah nelongso
Ning atiku bioso yombok sio sio

reff :
Lk :
Yo pancen wis suwe anggonku lungo
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
Urip ning ndeso tansah keloro-loro

Pancen saiki uripku wis mukti
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Jroning ati mung tansah ono sliramu
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
Yen durung biso keturutan karepku
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekanku

Yen anakmu takon sopo bapake
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Kandanono aku sih nyambut gawe
Nggo mulyake anakmu klawan kowe

Nggo mulyake anakmu klawan kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ipHuRjGu2Bg

Advertisements

Aku Kowe Karo Wong Liyo

Tentang Aku Kau Dan Dia ( aku kowe karo wong liyo )
Ciptaan : Dodhy Kangen
Vokal : Didi Kempot feat Dini Aditama
Produksi : Atlanta Records

Lk :
Tenane awakmu ngerti
Gedene roso tresnaku
Tentremno uripku iki
Soko ngimpi oloku

Kudune kowe ra lali
Gedene roso setyaku
Seprene kowe isih ono
Ono jroning atiku

reff :
Remuk rasane atiku
Ngerti kowe karo wong liyo
Nanging aku mung nerimo
Senajan atiku loro

Wis wis wis ora sah nangis
Ra sanggup nyawang mripatmu
Pilih aku dewe
Opo pilih liyane

reff :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Dadi pengeling eling jroning atiku, ooo

Pr :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki dadi loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Kanggo pengeling eling jroning uripku

reff :
Lk :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Dadi pengeling eling jroning atiku, ooo

Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki dadi loro

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Kanggo pengeling eling jroning uripku,ooo

Pr :
Tak tulise crito
Aku kowe karo wong liyo
Sing gawe ati iki dadi loro

Lk :
Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe
Wis ra sah nangis
Cukup semene wae,ooo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1mnMpD3myzk

Perawan Kalimantan (Karindangan)

Perawan Kalimantan (Karindangan)
Ciptaan : Nanang Irwan
Vokal : Didi Kempot – Eka Samar
Produksi :

Lk :
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan
Pr :
Rancak liwat kasubarang
Dalam hati tarasa supan
Kumaharap minta ditagur
Gasan ubat karindangan

Lk :
Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung
Pr :
Hiring kiwa bahiring kanan
Paksa mata suruh bapajam
Bamalaman kada taguring
Kaingatan si rambut panjang

Pr :
Aduh uma abah aduh
Satiap malam ulun tabayang
Hati dandaman
Apakah kawa ulun manyandang

Aduh uma abah aduh
Ulun takutan ulun takutan
Disambat urang awak nangganal
Masih mambujang

Lk :
Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan
Pr :
Hiring kiwa bahiring kanan
Paksa mata suruh bapajam
Bamalaman kada taguring
Kaingatan si rambut panjang

Pr :
Aduh uma abah aduh
Satiap malam ulun tabayang
Hati dandaman
Apakah kawa ulun manyandang

Aduh uma abah aduh
Ulun takutan ulun takutan
Disambat urang awak nangganal
Masih mambujang

Lk :
Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung
Pr :
Hiring kiwa bahiring kanan
Paksa mata suruh bapajam
Bamalaman kada taguring
Kaingatan si rambut panjang
Kaingatan si rambut panjang

Sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bUiKzsZy0Ug

[versi minilyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Perawan Kalimantan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:34]
[00:04.29]Perawan Kalimantan (Karindangan)
[00:10.22]Ciptaan : Nanang Irwan
[00:14.23]Versi : Didi Kempot – Eka Samar
[00:18.40]
[00:19.40]Laki-laki berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:26.40]
[00:31.78]***
[00:32.78]**
[00:33.78]*
[00:34.78]RINO WENGI TANSAH KELINGAN
[00:38.46]PRAWAN AYU KALIMANTAN
[00:41.63]BANTAL GULING TAK SAYANG SAYANG
[00:45.30]NGANTI KOYO WONG KEDANAN
[00:48.72]rancak liwat kasubarang
[00:52.07]dalam hati tarasa supan
[00:55.99]kumaharap minta ditagur
[00:59.30]gasan ubat karindangan
[01:03.56]
[01:09.48]SABEN DINO AKU NGALAMUN
[01:13.25]TEKAN OMAH ATIKU BINGUNG
[01:16.83]JANE TRESNO RA WANI NEMBUNG
[01:20.13]RASANE KOYO WONG LINGLUNG
[01:23.62]hiring kiwa bahiring kanan
[01:27.14]paksa mata suruh bapajam
[01:30.75]bamalaman kada taguring
[01:34.05]kaingatan si rambut panjang
[01:39.37]
[02:02.88]***
[02:03.88]**
[02:04.88]*
[02:05.88]aduh uma abah aduh
[02:12.73]satiap malam ulun tabayang
[02:17.10]hati dandaman
[02:19.05]apakah kawa ulun manyandang
[02:24.21]
[02:31.40]aduh uma abah aduh
[02:38.06]ulun takutan ulun takutan
[02:41.57]disambat urang awak nangganal
[02:44.32]masih mambujang
[02:46.99]BENINGE BANYU KALIMANTAN
[02:51.27]BIYEN SING TAK OMBE SAYANG
[02:55.12]NGELINGAKE NALIKO BIYEN KENALAN
[03:01.65]RINO WENGI TANSAH KELINGAN
[03:06.29]PRAWAN AYU KALIMANTAN
[03:09.47]BANTAL GULING TAK SAYANG SAYANG
[03:12.94]NGANTI KOYO WONG KEDANAN
[03:15.80]
[03:16.75]hiring kiwa bahiring kanan
[03:20.22]paksa mata suruh bapajam
[03:23.64]bamalaman kada taguring
[03:26.94]kaingatan si rambut panjang
[03:30.94]
[03:56.88]***
[03:57.88]**
[03:58.88]*
[03:59.90]aduh uma abah aduh
[04:05.77]satiap malam ulun tabayang
[04:09.99]hati dandaman
[04:12.01]apakah kawa ulun manyandang
[04:16.01]
[04:24.04]aduh uma abah aduh
[04:29.67]ulun takutan ulun takutan
[04:34.50]disambat urang awak nangganal
[04:38.29]masih mambujang
[04:41.08]BENINGE BANYU KALIMANTAN
[04:44.79]BIYEN SING TAK OMBE SAYANG
[04:48.45]NGELINGAKE NALIKO BIYEN KENALAN
[04:54.98]SABEN DINO AKU NGALAMUN
[04:58.93]TEKAN OMAH ATIKU BINGUNG
[05:02.53]JANE TRESNO RA WANI NEMBUNG
[05:05.94]RASANE KOYO WONG LINGLUNG
[05:08.45]hiring kiwa bahiring kanan
[05:13.42]paksa mata suruh bapajam
[05:16.42]bamalaman kada taguring
[05:19.88]kaingatan si rambut panjang
[05:23.91]kaingatan si rambut panjang

Poniran Rokayeh

PONIRAN ROKAYEH
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak dikin – Maratus

Pr :
Aduh abang kenalin gue
Name rokayeh anak jakarte
Abang cakep siape namenye
Bolehlah tahu rumah dimane

Lk :
Tepangaken lah name gue
Kangmas poniran aslinye jawe
Masih ijen alias dewe
Orangnya ngganteng nggak ada tunggale

Pr :
Di jakarte sangatlah panas
Mas poniran gagah dan ganas

Lk :
Pulo jawe hawanye asrep
Memang rokayeh yang gue karep

Pr :
Buah salak warnanye item
Mas poniran yang paling ngganteng

Lk :
Buah apel abrit warnanye
Penting rokayeh ade buahnye

Pr :
Aduh abang nakal bicare
Berani bilang buah rokayeh

Lk :
Maksud gue buah dihati
Semakin cinte tumekaning pati

reff :

kembali ke atas..aduh abang…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GKmrw5ys8Zk

Isih Tresno (amy ds)

ISIH TRESNO
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Amy D.S
Produksi : –

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

reff :
Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vrvCSsCTaOE

Dalan Tembus

Dalan Tembus
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot feat Ibu Hj. Rina Iriani SRN,S.Pd Mhum (Bupati Karanganyar)
Produksi : –

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Pr :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran

Duet :
Karanganyar magetan wis ra krenggosan

Pr :
Paribasan sak kedet metro wis tekan

Lk :
Woh wohan sing do gemandul

Pr :
Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Duet :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pr :
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
[Kenal pisan selawase mesti eling]
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Woh wohan sing do gemandul

Pr :
Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
[Dalan tembus] dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Duet :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pr :
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Duet :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=G8TmAA7lzBs

Cinta Yang Sempurna (tresno tenan)

CINTA YANG SEMPURNA
[Tresno Tenan]
[Tresno Sejati]
Ciptaan : Dodhy K-Dwi
Vokal : Didi Kempot feat Yan Vellia
Produksi : Atlanta Records

Lk :
Koyo lintang ning langit
Tresnaku lan tresnamu
Ra bakal biso ilang
Senajan wis ganti jaman

Pr :
Matur nuwun duh gusti
Seneng rasaning ati
Priyo sing tak tresnani
Tansah setyo ngancani

Lk :
Aku dudu pujonggo
Sing pinter gawe crito
Nduweku yo mung tresno
Tulus sing ono dodo

Pr :
Roda roda sing mlaku
Ngelingake sliramu
Tanganku ning pundakmu
Ning ngopo kowe mlayu

Lk :
Lalekno awakku
Yen kuwi apik kanggone uripmu
Wis rasah ngomongake tresno
Tresno sing tulus yen gawe gelo lalekno

Wis aku tak lungo
Nglalekke tresno
Tresnamu selawase

Pr :
Nganti ilang nyawaku
Ojo nganti lali
Nglalekake roso tresnaku

Nganti ilang nyawaku
Aku ora lilo
Yen ono wong liyo ning atimu

reff :
kembali ke atas..koyo lintang…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ske01L8yS9k