Sumi

“Sumi Sonny Josz” feat Ratna Listy

Dhik kowe pancen ayu,
Yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
Lambene sigar jambe,
Yen tak sawang tambah ayune..

Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..

reff:
Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *