Sri Wis Bali

“Sri Wis Bali” Versi Sonny Josz

Sri, kowe wis bali
Biyen lungo kok ora pamit aku..
Jarene kowe pamite tuku trasi,
Kowe malah minggat ninggalne aku..

Sri, kowe wis bali
Ati seneng senenge setengah mati..
Nanging siji sri nggawe tangise ati,
Kowe bali nggowo oleh oleh anak bayi..

Wis rong taun aku ngenteni kowe sri,
Lawang omah saben dino ra dikunci..
Kowe wis ngerti yen aku uwong ra nduwe
Dadi kuli bayarane ora mesti..

Tak rewangi aku dodol klambi,
Nggolek’i kowe sri sing tak tresnani..
Tak rewangi aku dodol klambi,
Kentek’an sangu sri nggolek’i kowe..

Sri, kowe wis bali
Ati seneng senenge setengah mati..
Nanging siji sri nggawe tangise ati,
Kowe bali nggowo oleh oleh anak bayi..

reff:
Wis rong taun aku ngenteni kowe sri,
Lawang omah saben dino ra dikunci..
Kowe wis ngerti yen aku uwong ra nduwe
Dadi kuli bayarane ora mesti..

Tak rewangi aku dodol klambi,
Nggolek’i kowe sri sing tak tresnani..
Tak rewangi aku dodol klambi,
Kentek’an sangu sri nggolek’i kowe..

Sri, kowe wis bali
Ati seneng senenge setengah mati..
Nanging siji sri nggawe tangise ati,
Kowe bali nggowo oleh oleh anak bayi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *