Pepalang

Versi: Wiwid Widayati

Aku wis ngakoni yen sliramu tresno,
Wis neng jroning ati aku ugo tresno..
Ora tak selak’i angel den pisahno,
Kepiye kepiye ra kuwowo..

Tak akoni salah nyuwun pangapuro,
Aku ora njarag lan ora tak sejo..
Nanging iki kabeh amergo wong tuwo,
Ra entuk ra entuk gandeng ndiko..

Duh aduh sayangku,
Duh aduh cintaku kemana pergi..
Aku mencarimu,
Aku rindu kamu sepenuh hati..

Pasti kau kecewa,
Hatimu merana..
Tinggalkan aku,
Setulusnya cintaku hanya padamu..

reff:
Aku wis ngakoni yen sliramu tresno,
Wis neng jroning ati aku ugo tresno..
Ora tak selak’i angel den pisahno,
Kepiye kepiye ra kuwowo..

Tak akoni salah nyuwun pangapuro,
Aku ora njarag lan ora tak sejo..
Nanging iki kabeh amergo wong tuwo,
Ra entuk ra entuk gandeng ndiko..

Duh aduh sayangku,
Duh aduh cintaku kemana pergi..
Aku mencarimu,
Aku rindu kamu sepenuh hati..

Pasti kau kecewa,
Hatimu merana..
Tinggalkan aku,
Setulusnya cintaku hanya padamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *