Nelongso (sonny josz)

Versi: Sonny Josz

Nelongso temen uripku,
Urip pisan ono ngalam ndunyo..
Nyambut gawe kok koyo ngene,
Wiwit biyen mulo..

Rong puluh taun lawase,
Adus udan adus kringet kepanasan..
Nggolek pangan
Yo neng kutho metropolitan..

Rino wengi
Pikiranku melang megung..
Wong rasane kepingin bali,
Ora nduwe sangu..

Kelingan marang wong tuwoku,
Tak impi-impi roso jroning ati..
Kulo niki tansah eling,
Keluargo neng ndeso..

reff:
Rino wengi
Pikiranku melang megung..
Wong rasane kepingin bali,
Ora nduwe sangu..

Kelingan marang wong tuwoku,
Tak impi-impi roso jroning ati..
Kulo niki tansah eling,
Keluargo neng ndeso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *