Lego


Manthous_8
Versi: Manthous

Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..

reff:
Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..
——————
[ver: lyrics]
[id: icpvlich]
[ar: Manthous]
[ti: Lego]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.02]Lego – Manthous
[00:38.02]
[00:40.72]>>>
[00:41.72]>>
[00:42.72]>
[00:43.72]Lego rasaning ati,
[00:49.07]Kaleksanan kang dadi sedyaku..
[00:56.97]Wus suwe nggonku ngenteni,
[01:02.01]Mung sliramu kang tak impi-impi..
[01:11.03]
[01:13.69]Rino kelawan wengi,
[01:20.62]Tak sesuwun donga lan pamuji..
[01:31.08]Wus dadi prasetying ati,
[01:39.41]Mugi-mugi Gusti paring idi..
[01:48.17]
[01:51.55]Tak geget pinggiring lathi,
[01:58.14]Opo tenan opo iki ngimpi..
[02:08.95]Eling-eling semono yen saben ketemu,
[02:20.77]Prengat-prengut ra dadi kersane..
[02:29.11]
[02:35.18]Bebasan upamane,
[02:42.44]Wong lumampah tur kasatan toya..
[02:51.94]Tetesing katresnan jati,
[03:00.35]Aduh Gusti begjane wak mami..
[03:10.06]
[03:39.07]>>>
[03:40.07]>>
[03:41.07]>
[03:42.07]Tak geget pinggiring lathi,
[03:47.47]Opo tenan opo iki ngimpi..
[03:57.96]Eling-eling semono yen saben ketemu,
[04:09.21]Prengat-prengut ra dadi kersane..
[04:15.95]
[04:23.64]Bebasan upamane,
[04:30.69]Wong lumampah tur kasatan toya..
[04:42.24]Tetesing katresnan jati,
[04:49.76]Aduh Gusti begjane wak mami..
[04:59.54]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s