Lego


Versi: Manthous

Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..

reff:
Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *