Kuli Bangunan

“Kuli Bangunan” Versi Sonny Josz

Telung taun aku kenal kowe,
Hubungane podho rakete..
Bapak ibu kabeh wis setuju,
Kepingin duwe mantu aku..

Kowe seneng aku yo seneng,
Podho-podho nduweni tresno..
Sumpah janji neng pinggir kali,
Nanging saiki kowe sing ngingkari..

Tak belani dhik kerja bangunan,
Ora perduli panas lan udan..
Tak belani dhik kerja bangunan,
Demi tresno marang sliramu..

Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..
Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..

reff:
Telung taun aku kenal kowe,
Hubungane podho rakete..
Bapak ibu kabeh wis setuju,
Kepingin duwe mantu aku..

Kowe seneng aku yo seneng,
Podho-podho nduweni tresno..
Sumpah janji neng pinggir kali,
Nanging saiki kowe sing ngingkari..

Tak belani dhik kerja bangunan,
Ora perduli panas lan udan..
Tak belani dhik kerja bangunan,
Demi tresno marang sliramu..

Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..
Aku ora nyono kowe arep ngono,
Tego temen kowe ninggalno aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *