Kawin Tunda

Versi: Sonny Josz

Bujangan paling enak bujangan,
Mondhar-mandhir ora ono sing nglarang..
Seje maneh yen wis uwong nduwe bojo,
Mulih bengi awak diplerok’i..

Bujangan paling enak bujangan,
Ora mikiri sak ben dinane..
Seje maneh yen wis uwong nduwe bojo,
Telat blonjo awak diomeli..

Kawin, ojo kesusu kawin
Sak durunge nduwe cekelan..
Kawin, ojo kesusu kawin
Sak durunge nduwe kerjoan..

Pikir-pikir dhisik,
Sak durunge kawin,
Ojo nganti nyesel mburine..

Pikir-pikir dhisik,
Sak durunge kawin,
Ojo nganti nyesel mburine..

reff:
Bujangan paling enak bujangan,
Mondhar-mandhir ora ono sing nglarang..
Seje maneh yen wis uwong nduwe bojo,
Mulih bengi awak diplerok’i..

Bujangan paling enak bujangan,
Ora mikiri sak ben dinane..
Seje maneh yen wis uwong nduwe bojo,
Telat blonjo awak diomeli..

Kawin, ojo kesusu kawin
Sak durunge nduwe cekelan..
Kawin, ojo kesusu kawin
Sak durunge nduwe kerjoan..

Pikir-pikir dhisik,
Sak durunge kawin,
Ojo nganti nyesel mburine..

Pikir-pikir dhisik,
Sak durunge kawin,
Ojo nganti nyesel mburine..

Kawin, ojo kesusu kawin
Sak durunge nduwe cekelan..
Kawin, ojo kesusu kawin
Sak durunge nduwe kerjoan..

Pikir-pikir dhisik,
Sak durunge kawin,
Ojo nganti nyesel mburine..

Pikir-pikir dhisik,
Sak durunge kawin,
Ojo nganti nyesel mburine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *