Tresno Sudro (lilin herlina)


Lilin-Herlina_10
Versi: Lilin Herlina

Abote wong nandang tresno,
Tak belani nganti tekan pati..
Tresnaku mung kanggo siro,
Kusumo bagus sing merak ati..

Awan bengi ora biso lali,
Tansah eling esemmu..
Nganti kapan aku ra ngerti,
Iso nyanding sliramu..

Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah iro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Wong bagus wong bagus tak enteni,
Lilane wong tuwaku nerimo kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..

reff:
Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah iro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Wong bagus wong bagus tak enteni,
Lilane wong tuwaku nerimo kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..
——————
[ver: lyrics]
[id: cbkskhch]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Tresno Sudro (ori)]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:00.06]Tresno Sudro (original)
[00:00.06]by: Lilin Herlina
[00:35.56]
[00:37.56]>>>
[00:38.56]>>
[00:39.56]>
[00:40.56]Abote wong nandang tresno,
[00:45.22]Tak belani nganti tekan pati..
[00:52.89]Tresnaku mung kanggo siro,
[00:57.05]Kusumo bagus sing merak ati..
[01:04.32]Awan bengi ora biso lali,
[01:10.22]Tansah eling esemmu..
[01:17.17]Nganti kapan aku ra ngerti,
[01:21.91]Iso nyanding sliramu..
[01:29.15]Abote dadi wong sudro,
[01:33.49]Tresno tulus ora dipercoyo..
[01:40.78]Wong tuwo ngumbar sujono,
[01:44.69]Tansah iro aku wong durjono..
[01:52.21]Pancen dalan sing tak liwati,
[01:58.07]Ngalor ngidul mung dengkul..
[02:04.60]Paribasan turu klesetan,
[02:09.77]Uripku tansah cedhak pacoban..
[02:15.17]Wong bagus wong bagus tak enteni,
[02:21.09]Lilane wong tuwaku nerimo kowe..
[02:26.81]Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
[02:32.23]Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..
[02:38.63]Duh gusti sing tak puji,
[02:44.36]Paringono dalan kanggo tresnaku..
[02:52.64]
[03:26.01]>>>
[03:27.01]>>
[03:28.01]>
[03:29.01]Abote dadi wong sudro,
[03:32.81]Tresno tulus ora dipercoyo..
[03:40.33]Wong tuwo ngumbar sujono,
[03:44.14]Tansah iro aku wong durjono..
[03:51.73]Pancen dalan sing tak liwati,
[03:57.02]Ngalor ngidul mung dengkul..
[04:03.25]Paribasan turu klesetan,
[04:08.46]Uripku tansah cedhak pacoban..
[04:13.56]Wong bagus wong bagus tak enteni,
[04:19.23]Lilane wong tuwaku nerimo kowe..
[04:24.75]Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
[04:30.42]Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..
[04:36.45]Duh gusti sing tak puji,
[04:42.62]Paringono dalan kanggo tresnaku..
[04:50.82]
————-
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Tresno Sudro (lilin herlina)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s