Tresno Sudro (lilin herlina)

Versi: Lilin Herlina

Abote wong nandang tresno,
Tak belani nganti tekan pati..
Tresnaku mung kanggo siro,
Kusumo bagus sing merak ati..

Awan bengi ora biso lali,
Tansah eling esemmu..
Nganti kapan aku ra ngerti,
Iso nyanding sliramu..

Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah iro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Wong bagus wong bagus tak enteni,
Lilane wong tuwaku nerimo kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..

reff:
Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah iro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Wong bagus wong bagus tak enteni,
Lilane wong tuwaku nerimo kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *