Tanjung Mas Ninggal Janji (didi kempot)

“Tanjung Mas Ninggal Janji” Versi Didi Kempot

Bebasan koyo ngenteni,
Udaning mongso ketigo..
S’najan mung sedelok ora dadi ngopo,
Penting biso ngademke ati..
ouow wo..

Semono ugo rasaning atiku,
Mung tansah nunggu tekamu..
Ra kroso setaun kowe ninggal aku,
Kangen kangen neng atiku..

reff:
Aku sih kelingan,
Naliko ing pelabuhan..
Kowe janji lungo ra ono sewulan..

Nanging saiki wis luwih ing janji,
Nyatane kowe ora bali-bali..

Neng pelabuhan tanjung mas kene,
Biyen aku ngeterke kowe..
Neng pelabuhan semarang kene,
Aku tansah ngenteni kowe..

reff:
Semono ugo rasaning atiku,
Mung tansah nunggu tekamu..
Ra kroso setaun kowe ninggal aku,
Kangen kangen neng atiku..

reff:
Aku sih kelingan,
Naliko ing pelabuhan..
Kowe janji lungo ra ono sewulan..

Nanging saiki wis luwih ing janji,
Nyatane kowe ora bali-bali..

Neng pelabuhan tanjung mas kene,
Biyen aku ngeterke kowe..
Neng pelabuhan semarang kene,
Aku tansah ngenteni kowe..

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *