Sido Rondho

Versi: Cak Dikin ft. Dini Aditama

Lk:
Biyen mulo sliramu wis tak aturi,
Golek bojo sing tresno welas sejati..
Pungkasane sliramu digawe loro,
Ora wurung saikine dadi rondho..

Pr:
Nanging piye kabeh iki wis kebacut,
Ibarat bubur ra bakal dadi sego..
Mulo getunku iki tanpa upomo,
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo..

reff:
Lk:
Kabeh iki ora perlu digetuni,
Janjiku biyen aku saguh ngenteni..
Ft: Kowe lan aku mugo dadi jodone,
Lk: Ra keno prawane tak enteni randhane..

Pr:
Ora nyono sampean sabar ngenteni,
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci..
Sing tak suwun sing gede pangapurane,
Andum tresno bebojoan selawase..

reff:
Lk:
Biyen mulo sliramu wis tak aturi,
Golek bojo sing tresno welas sejati..
Pungkasane sliramu digawe loro,
Ora wurung saikine dadi rondho..

Pr:
Nanging piye kabeh iki wis kebacut,
Ibarat bubur ra bakal dadi sego..
Mulo getunku iki tanpa upomo,
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo..

reff:
Lk:
Kabeh iki ora perlu digetuni,
Janjiku biyen aku saguh ngenteni..
Ft: Kowe lan aku mugo dadi jodone,
Lk: Ra keno prawane tak enteni randhane..

Pr:
Ora nyono sampean sabar ngenteni,
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci..
Sing tak suwun sing gede pangapurane,
Andum tresno bebojoan selawase..
Andum tresno bebojoan selawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *