Sepur Argo Lawu

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

LK:
SEPUR SEPUR ARGO LAWU,
MLAKUNE NENG YOGJOKARTO..
ANCUR-ANCURING ATIKU,
BACUT EDAN KOWE RA TRESNO..

PR:
KRETA-KRETA DWIPANGGA,
BERHENTI MAMPIR DI JOGJA..
BUKANNYA AKU TAK CINTA,
KARNA DIMARAH OLEH BAPAK SAYA..

LK:
KRETA API ARGO WILIS,
AKU OPO KURANG MANIS..
SEPURE ARGO MURIA
KURANG BAGUS OPO KURANG GAGAH..

PR:
KRETA API ARGO ANGGREK,
TAMPAN MANIS TIDAK JELEK..
SEPURE ARGO BROMO,
PILIHANE BAPAK WONG SING SUGIH BONDO..

LK:
SEPUR SEPURE SRI TANJUNG,
LARANE PACARAN WURUNG..
WIS TAK PIKIR WIS TAK PETUNG,
PETHUK BAPAKMU SESUK TAK PENTHUNG..

REFF:
LK:
SEPUR SEPUR ARGO LAWU,
MLAKUNE NENG YOGJOKARTO..
ANCUR-ANCURING ATIKU,
BACUT EDAN KOWE RA TRESNO..

PR:
KRETA-KRETA DWIPANGGA,
BERHENTI MAMPIR DI JOGJA..
BUKANNYA AKU TAK CINTA,
KARNA DIMARAH OLEH BAPAK SAYA..

LK:
KRETA API ARGO WILIS,
AKU OPO KURANG MANIS..
SEPURE ARGO MURIA
KURANG BAGUS OPO KURANG GAGAH..

PR:
KRETA API ARGO ANGGREK,
TAMPAN MANIS TIDAK JELEK..
SEPURE ARGO BROMO,
PILIHANE BAPAK WONG SING SUGIH BONDO..

LK:
SEPUR SEPURE SRI TANJUNG,
LARANE PACARAN WURUNG..
WIS TAK PIKIR WIS TAK PETUNG,
PETHUK BAPAKMU SESUK TAK PENTHUNG..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *