Sekonyong Konyong Kodher

“Sekonyong Konyong Kodher” Versi Didi Kempot

Cintaku sekonyong konyong kodher,
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper..
Lempermu pancen super resik tur anti laler,
Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer..

Cintaku sekonyong konyong konyong kodher,
Paribasan durung ndemok wani panjer..
Modhal bensin seliter montorku tak stater,
Tak ampiri ayo tak jak muter-muter..

Tiwas aku dandan mlithit,
Rambutku lengane pomit,
Malah kowe lungo plencing,
Ora pamit mit..mit..mit.mit..

Biiir..temu lawak,
Nggonku mikir neng awak nganti rusak..
Rusak..njobo njero,
Sing tak pikir jebule koyo ngono..

Kembang jambu gogrok dipangan uler, ler
Cintaku sekonyong-konyong kodher..
Uler keket mlakune klogat-kloget,
Oala jabang bayi jebul aku keno pelet..

reff:
Cintaku sekonyong konyong kodher,
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper..
Lempermu pancen super resik tur anti laler,
Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer..

Cintaku sekonyong konyong konyong kodher,
Paribasan durung ndemok wani panjer..
Modhal bensin seliter montorku tak stater,
Tak ampiri ayo tak jak muter-muter..

Tiwas aku dandan mlithit,
Rambutku lengane pomit,
Malah kowe lungo plencing,
Ora pamit mit..mit..mit.mit..

Biiir..temu lawak,
Nggonku mikir neng awak nganti rusak..
Rusak..njobo njero,
Sing tak pikir jebule koyo ngono..

Kembang jambu gogrok dipangan uler, ler
Cintaku sekonyong konyong kodher..
Uler keket mlakune klogat-kloget,
Oala jabang bayi jebul aku keno pelet..
Cintaku sekonyong konyong kodher..
Bakul lemper marakke sirahku nggliyer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *