Tragedi Tali Kutang


Cak-Dikin_Wiwid-Widayati_10
Versi: Cak Diqin ft. Wiwid

Lk:
Dek biyen wis tak tukokke,
wujud tali sak kutange..
Saikine,
Lha kok ilang sak slirane..

Lungo menyang endi,
Tanpo pamit ra ngabari..
Opo lali,
Kowe karo aku iki..

Nadyan regane ‘nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku..
Jare kowe melu aku,
Lha kok mlayu..

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang..
Neng endi aku nggolek’i,
Tali kutang..

Pr:
Iki mas taline tak kondurake,
Mergo bapak ra ngeparengake..
Aku dijodohke malah karo priyo seje,
Wis cukup mung semene wae..

Duh kangmas andum basuki,
Aku ora bakal lali..
Yen Gusti ngeparengake,
Mesti bali..

Lk:
Tali kutang iki,
Tak simpen tekane pati..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..

reff:
Lk:
Dek biyen wis tak tukokke,
wujud tali sak kutange..
Saikine,
Lha kok ilang sak slirane..

Lungo menyang endi,
Tanpo pamit ra ngabari..
Opo lali,
Kowe karo aku iki..

Nadyan regane ‘nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku..
Jare kowe melu aku,
Lha kok mlayu..

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang..
Neng endi aku nggolek’i,
Tali kutang..

Pr:
Iki mas taline tak kondurake,
Mergo bapak ra ngeparengake..
Aku dijodohke malah karo priyo seje,
Wis cukup mung semene wae..

Duh kangmas andum basuki,
Aku ora bakal lali..
Yen Gusti ngeparengake,
Mesti bali..

Lk:
Tali kutang iki,
Tak simpen tekane pati..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Cak Dikin ft. Wiwid]
[ti: Tragedi Tali Kutang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:22]
[id: lzwuksch]
[00:00.04]Tragedi Tali Kutang
[00:00.04]by: Cak Diqin ft. Wiwid
[00:28.04]Pria berteks KAPITAL,
[00:28.04]wanita berteks kecil
[00:32.17]
[00:34.12]>>>
[00:35.12]>>
[00:36.12]>
[00:37.12]DEK BIYEN WIS TAK TUKOKKE,
[00:40.54]WUJUD TALI SAK KUTANGE..
[00:44.23]SAIKINE LHA KOK ILANG
[00:47.89]SAK SLIRANE..
[00:50.98]LUNGO MENYANG ENDI,
[00:54.44]TANPO PAMIT RA NGABARI,
[00:58.01]OPO LALI KOWE KARO AKU IKI..
[01:04.97]NADYAN REGANE ‘NEM EWU,
[01:08.28]KUWI WUJUD KATRESNANKU..
[01:11.78]JARE KOWE MELU AKU,
[01:15.16]LHA KOK MLAYU..
[01:18.00]OPO KURANG LARANG,
[01:21.60]PUNGKASANE KOWE ILANG..
[01:25.55]NENG ENDI AKU NGGOLEK’I,
[01:28.92]TALI KUTANG..
[01:32.51]
[01:39.28]iki mas taline tak kondurake,
[01:46.90]mergo bapak ra ngeparengake..
[01:52.79]aku dijodohke,
[01:56.39]malah karo priyo seje..
[02:00.30]wis cukup mung semene wae..
[02:09.61]duh kangmas andum basuki,
[02:13.53]aku ora bakal lali,
[02:16.86]yen gusti ngeparengake
[02:19.97]mesti bali..
[02:23.80]TALI KUTANG IKI,
[02:27.11]TAK SIMPEN TEKANE PATI..
[02:30.61]TALI KUTANG SAKSI
[02:32.78]TRESNAKU KANG SUCI..
[02:36.62]
[02:39.62]=tragedi tali kutang,cak dikin-wiwid=
[03:00.62]
[03:03.82]>>>
[03:04.82]>>
[03:05.82]>
[03:06.82]DEK BIYEN WIS TAK TUKOKKE,
[03:09.84]WUJUD TALI SAK KUTANGE..
[03:13.27]SAIKINE LHA KOK ILANG
[03:16.92]SAK SLIRANE..
[03:20.40]LUNGO MENYANG ENDI,
[03:23.26]TANPO PAMIT RA NGABARI,..
[03:27.03]OPO LALI KOWE KARO AKU IKI..
[03:34.09]NADYAN REGANE ‘NEM EWU,
[03:37.22]KUWI WUJUD KATRESNANKU..
[03:40.72]JARE KOWE MELU AKU,
[03:43.86]LHA KOK MLAYU..
[03:47.98]OPO KURANG LARANG,
[03:50.80]PUNGKASANE KOWE ILANG..
[03:54.55]NENG ENDI AKU NGGOLEK’I,
[03:58.10]TALI KUTANG..
[04:01.95]
[04:09.01]iki mas taline tak kondurake,
[04:15.15]mergo bapak ra ngeparengake..
[04:22.06]aku dijodoke,
[04:25.36]malah karo priyo seje..
[04:29.00]wis cukup mung semene wae..
[04:39.00]duh kangmas andum basuki,
[04:42.44]aku ora bakal lali..
[04:45.94]yen gusti ngeparengake
[04:49.58]mesti bali..
[04:53.13]TALI KUTANG IKI,
[04:56.21]TAK SIMPEN TEKANE PATI..
[04:59.58]TALI KUTANG SAKSI
[05:01.66]TRESNAKU KANG SUCI..
[05:06.71]TALI KUTANG SAKSI
[05:08.88]TRESNAKU KANG SUCI..
[05:14.88]
————
preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s