Prau Layar (group csfb)


GC-Formasi-Baru_1
Versi: GC. Formasi Baru

Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyune segoro..
Angliyak numpak prau layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wus nengah,
Byak byuk byak banyu binelah..
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..

Ngilangake roso lungkrah lesu,
Adik njawil mas jebul wis sore..
Witing klopo katon ngawe awe..

Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe..

reff:
Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyune segoro..
Angliyak numpak prau layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wus nengah,
Byak byuk byak banyu binelah..
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..

Ngilangake roso lungkrah lesu,
Adik njawil mas jebul wis sore..
Witing klopo katon ngawe awe..

Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe..
——————
[ver: lyrics]
[id: khbbksch]
[ar: GC Formasi Baru]
[ti: Prau Layar]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:08]
[00:00.02]Prau Layar
[00:00.02]by: GC. Formasi Baru
[00:25.02]
[00:27.28]>>>
[00:28.28]>>
[00:29.28]>
[00:30.28]Yo konco neng nggisik gembiro,
[00:34.34]Alerap-lerap banyune segoro..
[00:40.22]Angliyak numpak prau layar,
[00:45.86]Ing dino minggu keh pariwisoto..
[00:51.38]Alon prahune wus nengah,
[00:56.81]Byak byuk byak banyu pinelah..
[01:02.11]Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..
[01:08.57]Ngilangake roso lungkrah lesu,
[01:13.29]Adik njawil mas jebul wis sore..
[01:19.95]Witing klopo katon ngawe awe..
[01:25.06]Prayogane becik balik wae,
[01:29.99]Dene sesuk esuk
[01:32.52]tumandang nyambut gawe..
[01:36.28]
[01:56.00]>>>
[01:57.00]>>
[01:58.00]>
[01:59.00]Yo konco neng nggisik gembiro,
[02:03.06]Alerap-lerap banyune segoro..
[02:08.87]Angliyak numpak prau layar,
[02:14.51]Ing dino minggu keh pariwisoto..
[02:20.46]Alon prahune wus nengah,
[02:25.50]Byak byuk byak banyu pinelah..
[02:30.50]Ora jemu jemu karo mesem ngguyu..
[02:36.67]Ngilangake roso lungkrah lesu,
[02:41.98]Adik njawil mas jebul wis sore..
[02:48.09]Witing klopo katon ngawe awe..
[02:53.85]Prayogane becik balik wae,
[02:58.35]Dene sesuk esuk
[03:01.35]tumandang nyambut gawe..
[03:04.83]
———–
Preview:

4 thoughts on “Prau Layar (group csfb)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s