Ojo Sujono (didi kempot)


Didi-Kempot_10
Versi: Didi Kempot

Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane,
Soko ati ra mung ono lambe..
Geni sing neng ati enggal disirami,
Yo ben adem koyo dek wingi..

Mbok wis ojo sujono ojo nyikso rogo,
Tresno kuwi mesti ono godha..
Mowo sing nang dodo enggal dileremno,
Yo ben tentrem koyo dek semono..

reff:
Ronce-ronce melati benange nglawe,
Pupus klopo sing ngelingke..

Nganti tuwo aku isih tresno kowe,
Senadyan ono godha sepiro akehe..

reff:
Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane,
Soko ati ra mung ono lambe..
Geni sing neng ati enggal disirami,
Yo ben adem koyo dek wingi..

reff:
Ronce-ronce melati benange nglawe,
Pupus klopo sing ngelingke..

Nganti tuwo aku isih tresno kowe,
Senadyan ono godha sepiro akehe..

Ronce-ronce melati benange nglawe,
Pupus klopo sing ngelingke..

Nganti tuwo aku isih tresno kowe,
Senadyan ono godha sepiro akehe..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nvsbkqch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ojo Sujono]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.03]Ojo sujono
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:31.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Aku wis ngaku salah
[00:39.59]kondho sak nyatane..
[00:43.82]Soko ati ra mung ono lambe..
[00:50.99]Geni sing neng ati
[00:54.42]enggal disirami,
[00:58.78]Yo ben adem
[01:01.50]koyo dek wingi..
[01:05.67]
[01:14.01]Mbok wis ojo sujono
[01:18.18]ojo nyikso rogo..
[01:22.44]Tresno kuwi mesti ono godha..
[01:29.46]Mowo sing neng dodo
[01:33.32]enggal dileremno,
[01:37.44]Yo ben tentrem
[01:39.74]koyo dek semono..
[01:43.98]
[01:56.85]>>>
[01:57.85]>>
[01:58.85]>
[01:59.85]Ronce-ronce melati
[02:03.14]benange nglawe..
[02:07.22]Pupus klopo
[02:09.76]sing ngelingke..
[02:14.67]
[02:22.77]Nganti tuwo
[02:24.50]aku isih tresno kowe..
[02:30.17]Senadyan ono godha
[02:33.22]sepiro akehe..
[02:37.82]
[03:06.21]>>>
[03:07.21]>>
[03:08.21]>
[03:09.21]Aku wis ngaku salah
[03:13.14]kondho sak nyatane..
[03:17.42]Soko ati ra mung ono lambe..
[03:24.63]Geni sing neng ati
[03:27.81]enggal disirami,
[03:32.44]Yo ben adem
[03:35.07]koyo dek wingi..
[03:38.94]
[03:52.08]>>>
[03:53.08]>>
[03:54.08]>
[03:55.08]Ronce-ronce melati
[03:58.09]benange nglawe..
[04:02.33]Pupus klopo
[04:04.49]sing ngelingke..
[04:09.56]
[04:18.09]Nganti tuwo
[04:19.72]aku isih tresno kowe..
[04:25.25]Senadyan ono
[04:27.73]godha sepiro akehe..
[04:32.90]Ronce-ronce melati
[04:36.19]benange nglawe..
[04:40.48]Pupus klopo
[04:42.65]sing ngelingke..
[04:48.01]
[04:56.35]Nganti tuwo
[04:58.02]aku isih tresno kowe..
[05:03.37]Senadyan ono
[05:05.67]godha sepiro akehe..
[05:11.96]
————–
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s