Ojo Lamis (manthous)

“Ojo Lamis” Versi Manthous

Ojo sok gampang janji wong manis,
Yen to amung lamis..
Becik aluwung prasojo nimas,
Ora agawe cuwo..

Tansah ngugemi tresnamu wingi,
Jebul amung lamis..
Koyo ngenteni thukuling jamur,
Ing mongso ketigo..

Aku iki prasasat,
Loro tan antuk jampi..
Mbok ojo amung lamis,
Kang uwis dadine banjur didis..

Akeh tulodho wong demen cidro,
Uripe rekoso..
Milih sawiji ngendi kang suci,
Tanggung biso mukti..

reff:
Ojo sok gampang janji wong manis,
Yen to amung lamis..
Becik aluwung prasojo nimas,
Ora agawe cuwo..

Tansah ngugemi tresnamu wingi,
Jebul amung lamis..
Koyo ngenteni thukuling jamur,
Ing mongso ketigo..

Aku iki prasasat,
Loro tan antuk jampi..
Mbok ojo amung lamis,
Kang uwis dadine banjur didis..

Akeh tulodho wong demen cidro,
Uripe rekoso..
Milih sawiji ngendi kang suci,
Tanggung biso mukti..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *