Ojo Lamis (manthous)


Manthous
by: Manthous

Ojo sok gampang janji wong manis,
Yen to amung lamis..
Becik aluwung prasojo nimas,
Ora agawe cuwo..

Tansah ngugemi tresnamu wingi,
Jebul amung lamis..
Koyo ngenteni thukuling jamur,
Ing mongso ketigo..

Aku iki prasasat,
Loro tan antuk jampi..
Mbok ojo amung lamis,
Kang uwis dadine banjur didis..

Akeh tulodho wong demen cidro,
Uripe rekoso..
Milih sawiji ngendi kang suci,
Tanggung biso mukti..

reff:
Ojo sok gampang janji wong manis,
Yen to amung lamis..
Becik aluwung prasojo nimas,
Ora agawe cuwo..

Tansah ngugemi tresnamu wingi,
Jebul amung lamis..
Koyo ngenteni thukuling jamur,
Ing mongso ketigo..

Aku iki prasasat,
Loro tan antuk jampi..
Mbok ojo amung lamis,
Kang uwis dadine banjur didis..

Akeh tulodho wong demen cidro,
Uripe rekoso..
Milih sawiji ngendi kang suci,
Tanggung biso mukti..
—————–
[id: ovwziwch]
[ar: Manthous]
[ti: Ojo Lamis]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:00.04]Ojo Lamis
[00:00.04]by: Manthous
[00:17.50]
[00:19.50]>>>
[00:20.50]>>
[00:21.50]>
[00:22.50]Ojo sok gampang
[00:26.26]janji wong manis,
[00:30.00]Yen to amung lamis..
[00:35.82]Becik aluwung
[00:39.57]prasojo nimas,
[00:43.25]Ora agawe cuwo..
[00:49.69]Tansah ngugemi
[00:54.16]tresnamu wingi,
[00:57.39]Jebul amung lamis..
[01:03.82]Koyo ngenteni
[01:07.14]thukuling jamur,
[01:10.88]Ing mongso ketigo..
[01:17.20]
[01:19.19]Aku iki prasasat,
[01:24.51]Loro tan antuk jampi..
[01:32.15]Mbok ojo amung lamis,
[01:36.57]Kang uwis
[01:38.20]dadine banjur didis..
[01:45.08]Akeh tulodho
[01:48.56]wong demen cidro,
[01:52.19]Uripe rekoso..
[01:58.25]Milih sawiji
[02:02.10]ngendi kang suci,
[02:05.31]Tanggung biso mukti..
[02:10.61]
[02:36.41]>>>
[02:37.41]>>
[02:38.41]>
[02:39.41]Ojo sok gampang
[02:43.41]janji wong manis,
[02:46.98]Yen to amung lamis..
[02:53.35]Becik aluwung
[02:56.47]prasojo nimas,
[03:00.04]Ora agawe cuwo..
[03:06.60]Tansah ngugemi
[03:10.41]tresnamu wingi,
[03:13.98]Jebul amung lamis..
[03:19.84]Koyo ngenteni
[03:23.53]thukuling jamur,
[03:26.66]Ing mongso ketigo..
[03:31.60]
[03:34.66]Aku iki prasasat,
[03:39.91]Loro tan antuk jampi..
[03:47.42]Mbok ojo amung lamis,
[03:51.92]Kang uwis
[03:53.72]dadine banjur didis..
[04:00.60]Akeh tulodho
[04:03.91]wong demen cidro,
[04:07.79]Uripe rekoso..
[04:14.42]Milih sawiji
[04:17.10]ngendi kang suci,
[04:20.79]Tanggung biso mukti..
[04:31.54]
————-
Preview:

4 thoughts on “Ojo Lamis (manthous)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s