Ojo Dipleroki


GC-Formasi-Baru
Versi: GC Formasi Baru

Pr:
Mas mas mas ojo diplerok’i,
Mas mas mas ojo dipoyok’i..
Karepku njaluk diesemi..

Lk:
Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..

Pr: Mengko gek keri ing jaman,
Lk: Mbokyo sing eling dhik,
Pr: Eling bab opo mas..
Lk: Iku budoyo,
Pr: Pancene bener kandhamu..

reff:
Pr:
Mas mas mas ojo diplerok’i,
Mas mas mas ojo dipoyok’i..
Karepku njaluk diesemi..

Lk:
Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..

Pr: Mengko gek keri ing jaman,
Lk: Mbokyo sing eling dhik,
Pr: Eling bab opo mas..
Lk: Iku budoyo,
Pr: Pancene bener kandhamu..

reff:
Pr:
Mas mas mas ojo diplerok’i,
Mas mas mas ojo dipoyok’i..
Karepku njaluk diesemi..

Lk:
Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..

Pr: Mengko gek keri ing jaman,
Lk: Mbokyo sing eling dhik,
Pr: Eling bab opo mas..
Lk: Iku budoyo,
Pr: Pancene bener kandhamu..
————–
[ver: lyrics]
[id: vulzksch]
[ar: GC. Formasi Baru]
[ti: Ojo Dipleroki]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:00.02]Ojo Dipleroki
[00:00.02]by: GC Formasi Baru
[00:24.00]
[00:26.00]>>>
[00:27.00]>>
[00:28.00]>
[00:29.00]Pr: Mas mas mas ojo diplerok’i,
[00:33.94]Pr: Mas mas mas ojo dipoyok’i..
[00:39.83]Pr: Karepku njaluk diesemi..
[00:45.43]Lk: Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
[00:50.98]Lk: Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..
[00:56.81]Pr: Mengko gek keri ing jaman,
[01:02.18]Lk: Mbokyo sing eling dhik,
[01:04.80]Pr: Eling bab opo mas..
[01:08.12]Lk: Iku budoyo,
[01:10.23]Pr: Pancene bener kandhamu..
[01:13.92]
[01:32.88]>>>
[01:33.88]>>
[01:34.88]>
[01:35.88]Pr: Mas mas mas ojo diplerok’i,
[01:41.88]Pr: Mas mas mas ojo dipoyok’i..
[01:47.52]Pr: Karepku njaluk diesemi..
[01:53.42]Lk: Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
[01:59.12]Lk: Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..
[02:04.80]Pr: Mengko gek keri ing jaman,
[02:10.06]Lk: Mbokyo sing eling dhik,
[02:12.99]Pr: Eling bab opo mas..
[02:15.87]Lk: Iku budoyo,
[02:17.98]Pr: Pancene bener kandhamu..
[02:21.45]
[02:41.48]>>>
[02:42.48]>>
[02:43.48]>
[02:44.48]Pr: Mas mas mas ojo diplerok’i,
[02:49.45]Pr: Mas mas mas ojo dipoyok’i..
[02:55.33]Pr: Karepku njaluk diesemi..
[03:00.88]Lk: Tingkah lakumu kudu ngerti coro,
[03:06.46]Lk: Ojo ditinggal kapribaden ketimuran..
[03:12.38]Pr: Mengko gek keri ing jaman,
[03:17.62]Lk: Mbokyo sing eling dhik,
[03:20.63]Pr: Eling bab opo mas..
[03:23.42]Lk: Iku budoyo,
[03:25.68]Pr: Pancene bener kandhamu..
[03:29.16]
————
Preview:

Advertisements

One thought on “Ojo Dipleroki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s