Ngimpi (manthous)


Versi: Manthous

Sripat-sripit,
Lembehane mrak kesimping..
Gandhes luwes,
Wiragane anglam-lami..

Sedhet singset,
Besus angadi busono..
Dasar ayu,
maksih kenyo tan kuciwo..

Ndak caketi,
Aduh mesem sepet madu..
Nora sronto,
Ndak gandheng malah gumuyu..

Katon bungah,
Kenyo kang pindho hapsari..
Kuciwane,
Kabeh mau namung ngimpi..

reff:
Ndak caketi,
Aduh mesem sepet madu..
Nora sronto,
Ndak gandheng malah gumuyu..

Katon bungah,
Kenyo kang pindho hapsari..
Kuciwane,
Kabeh mau namung ngimpi..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *