Mas Joko

“Mas Joko” Versi Nurhana

Pr:
Nyuwun sewu mas,
Kulo badhe ndherek pirso..
Nopo leres,
Mriki daleme mas joko..

Piantune alit mas,
Kumis tipis lencir kuning..
Bilih mlampah,
Kados raden mas janoko..

Lk:
Ora kleru dhik,
Ning sliramu kuwi sopo..
Sajak’e aku wis nate pirso..

Pr:
Jane lali mas,
Opo yo mung reko-reko..
Nembe wingi,
Njenengan le ngobral janji..

reff:
Lk:
Ojo dadi ati dhik,
Aku pancen lali dhik,
Wong sliramu katon seje..
Wingi katon lemu,
Ning saiki katon ayu..
Pr: Opo bener mas kabeh ngendikanmu..

Lk:
Ojo dadi ati dhik,
Aku pancen lali dhik,
Wong sliramu katon seje..
Wingi katon lemu,
Ning saiki katon ayu..
Pr: Opo bener mas kabeh ngendikamu..

reff:
Pr:
Nyuwun sewu mas
Kulo badhe ndherek pirso..
Nopo leres
Mriki daleme mas joko..

Piantune alit mas,
Kumis tipis lencir kuning..
Bilih mlampah
Kados raden mas janoko..

Lk:
Ora kleru dhik,
Ning sliramu kuwi sopo..
Sajak’e aku wis nate pirso..

Pr:
Jane lali mas,
Opo yo mung reko-reko..
Nembe wingi
Njenengan le ngobral janji..

reff:
Lk:
Ojo dadi ati dhik,
Aku pancen lali dhik,
Wong sliramu katon seje..
Wingi katon lemu,
Ning saiki katon ayu..
Pr: Opo bener mas kabeh ngendikamu..

Lk:
Ojo dadi ati dhik,
Aku pancen lali dhik,
Wong sliramu katon seje..
Wingi katon lemu,
Ning saiki katon ayu..
Pr: Opo bener mas kabeh ngendikamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *