Konco Tani

Versi: Nurhana

Ee.. ibo senenge,
Konco tani yen nyawang tandurane..
Nyambut gawe,
Awak sayah seneng atine..

Parine lemu-lemu,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur kabeh tuwuh,
Kang sarwo kinandur..

reff:
Panyuwunku,
Tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti,
Mugi-mugi lestari widodo..

Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani
Soko guru tumerap negarane..

reff:
Parine lemu-lemu,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur kabeh tuwuh,
Kang sarwo kinandur..

reff:
Panyuwunku,
Tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti,
Mugi-mugi lestari widodo..

Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani
Soko guru tumerap negarane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *