Kusumaning Ati (nurhana)


Nurhana_14
Versi: Nurhana

Kusumaning ati,
Duh wong bagus kang tak anti-anti..
Mung tekamu biso gawe,
Tentrem neng atiku..

Biyen nate janji,
Tak ugemi ora bakal lali..
Tur kelingan jroning ati,
Sak bedahing bumi..

Kadhung koyo ngene,
Sak iki piye karepe..
Malah mirangake..

Manis pambukane,
Kok pahit tibo mburine..
Pancen mangkelake,,

Amung pamujiku,
Mugo-mugo rak ono rubedho..
Sak pungkure,
Nggonmu lungo Ora kondho-kondho..

reff:
Kusumaning ati,
Duh wong bagus kang tak anti-anti..
Mung tekamu biso gawe,
Tentrem neng atiku..

Biyen nate janji,
Tak ugemi ora bakal lali..
Tur kelingan jroning ati,
Sak bedahing bumi..

Kadhung koyo ngene,
Sak iki piye karepe..
Malah mirangake..

Manis pambukane,
Kok pahit tibo mburine..
Pancen mangkelake,,

Amung pamujiku,
Mugo-mugo rak ono rubedho..
Sak pungkure,
Nggonmu lungo Ora kondho-kondho..
——————
[ver: lyrics]
[id: plshibch]
[ar: Nurhana]
[ti: Kusumaning Ati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.02]Kusumaning Ati
[00:00.02]by: Nurhana
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Kusumaning ati,
[00:37.45]Duh wong bagus
[00:39.70]kang tak anti-anti..
[00:46.60]Mung tekamu biso gawe,
[00:53.88]Tentrem neng atiku..
[01:00.92]Biyen nate janji,
[01:05.90]Tak ugemi ora bakal lali..
[01:14.91]Tur kelingan jroning ati,
[01:22.86]Sak bedahing bumi..
[01:28.39]
[01:30.50]Kadhung koyo ngene,
[01:33.30]Sak iki piye karepe..
[01:37.40]Malah mirangake..
[01:44.44]Manis pambukane,
[01:47.86]Kok pahit tibo mburine..
[01:52.15]Pancen mangkelake..
[01:57.81]Amung pamujiku,
[02:01.86]Mugo-mugo rak ono rubedho..
[02:10.32]Sak pungkure,
[02:16.16]Nggonmu lungo
[02:18.90]Ora kondho-kondho..
[02:23.51]
[02:45.01]>>>
[02:46.01]>>
[02:47.01]>
[02:48.01]Kusumaning ati,
[02:52.40]Duh wong bagus
[02:54.96]kang tak anti-anti..
[03:01.11]Mung tekamu biso gawe,
[03:08.63]Tentrem neng atiku..
[03:15.42]Biyen nate janji,
[03:20.71]Tak ugemi ora bakal lali..
[03:29.78]Tur kelingan jroning ati,
[03:37.26]Sak bedahing bumi..
[03:42.43]
[03:44.91]Kadhung koyo ngene,
[03:47.84]Sak iki piye karepe..
[03:52.06]Malah mirangake..
[03:59.28]Manis pambukane,
[04:02.46]Kok pahit tibo mburine..
[04:07.00]Pancen mangkelake..
[04:12.16]Amung pamujiku,
[04:16.45]Mugo-mugo rak ono rubedho..
[04:25.36]Sak pungkure,
[04:30.47]Nggonmu lungo
[04:33.45]Ora kondho-kondho..
[04:38.05]
————-
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s