Pacobaning Urip


Versi: Vita KDI

Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..

reff:
Kok koyo ngene abot sanggane,
Yen lagi dadi wong ora nduwe..
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso,
Nanging kayane ra sepiro..

Tansah nelongso rasaning atiku,
Yen aku kelingan marang sliramu..
Wis semono suwene anggonku mikir kowe,
Tansah agawe bingung atiku..

Rino klawan wengi aku tansah memuji,
Memuji marang kersane gusti..
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo,
Kowe lan aku biso urip mulyo..
Kowe lan aku biso urip mulyo..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *