Kere Munggah Mbale


Didi-Kempot_24
Versi: Didi Kempot

Nok sri mulyani,
Sak iki urepmu soyo mukti..
Nyandang nganggo ora ngucewani,
Mergo saiki wis dadi penyanyi..

Nok sri mulyani,
Gayamu jan koyo selebriti..
Mulo saiki kowe wis lali,
Karo aku sing dadekke penyanyi..

Eling-eling,
Kowe biyen dodol sego kering..
Bareng saiki dadi wong kondang,
Kowe njur lali karo kahanan..

Eling-eling,
Kowe biyen dodol sego kucing..
Bareng saiki dadi wong gede,
Kowe koyo kere munggah mbale..

Nok sri mulyani,
Senadyan saiki kowe wis lali..
Nanging tetep tak dongak ake,
Mugo-mugo ra bali dadi kere..

reff:
Nok sri mulyani,
Biyen omahmu ora mbejaji..
Setan wae mlebu ora wani,
Ning saiki wis apik koyo loji..

Nok sri mulyani,
Kowe saiki cidro ing janji..
Janjimu biyen ra bakal lali,
Karo aku sing dadekke penyanyi..

Eling-eling,
Kowe biyen dodol sego kering..
Bareng saiki dadi wong kondang,
Kowe njur lali karo kahanan..

Eling-eling,
Kowe biyen dodol sego kucing..
Bareng saiki dadi wong gede,
Kowe koyo kere munggah mbale..

Nok sri mulyani,
Senadyan saiki kowe wis lali..
Nanging tetep tak dongak ake,
Mugo-mugo ra bali dadi kere..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vkqvcccq]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kere Munggah Mbale]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:00.03]Kere Munggah Mbale
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:30.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Nok sri mulyani,
[00:39.18]Sak iki urepmu soyo mukti..
[00:43.18]Nyandang nganggo ora ngucewani,
[00:46.65]Mergo saiki wis dadi penyanyi..
[00:50.93]Nok sri mulyani,
[00:54.48]Gayamu jan koyo selebriti..
[00:58.45]Mulo saiki kowe wis lali,
[01:02.01]Karo aku sing dadekke penyanyi..
[01:05.51]
[01:07.09]Eling-eling,
[01:11.57]Kowe biyen dodol sego kering..
[01:15.88]Bareng saiki dadi wong kondang,
[01:19.41]Kowe njur lali karo kahanan..
[01:23.41]Eling-eling,
[01:27.12]Kowe biyen dodol sego kucing..
[01:30.86]Bareng saiki dadi wong gede,
[01:34.78]Kowe koyo kere munggah mbale..
[01:40.05]Nok sri mulyani,
[01:44.48]Senadyan saiki kowe wis lali..
[01:48.38]Nanging tetep tak dongak’ake,
[01:52.01]Mugo-mugo ra bali dadi kere..
[01:55.78]
[01:58.55]=didi kempot, kere munggah mbale=
[02:26.42]
[02:29.55]>>>
[02:30.55]>>
[02:31.55]>
[02:32.55]
[02:32.55]Nok sri mulyani,
[02:36.03]Biyen omahmu ora mbejaji..
[02:39.91]Setan wae mlebu ora wani,
[02:43.45]Ning saiki wis apik koyo loji..
[02:47.46]Nok sri mulyani,
[02:51.29]Kowe saiki cidro ing janji..
[02:55.11]Janjimu biyen ra bakal lali,
[02:58.69]Karo aku sing dadekke penyanyi..
[03:02.13]
[03:04.79]Eling-eling,
[03:08.77]Kowe biyen dodol sego kering..
[03:12.99]Bareng saiki dadi wong kondang,
[03:16.50]Kowe njur lali karo kahanan..
[03:20.70]Eling-eling,
[03:24.16]Kowe biyen dodol sego kucing..
[03:28.22]Bareng saiki dadi wong gede,
[03:31.72]Kowe koyo kere munggah mbale..
[03:38.42]Nok sri mulyani,
[03:41.68]Senadyan saiki kowe wis lali..
[03:45.29]Nanging tetep tak dongak ake,
[03:49.23]Mugo-mugo ra bali dadi kere..
[03:52.96]
————-
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s