Kere Munggah Mbale

“Kere Munggah Mbale” versi Didi Kempot

Nok sri mulyani,
Sak iki urepmu soyo mukti..
Nyandang nganggo ora ngucewani,
Mergo saiki wis dadi penyanyi..

Nok sri mulyani,
Gayamu jan koyo selebriti..
Mulo saiki kowe wis lali,
Karo aku sing dadekke penyanyi..

Eling eling,
Kowe biyen dodol sego kering..
Bareng saiki dadi wong kondang,
Kowe njur lali karo kahanan..

Eling eling,
Kowe biyen dodol sego kucing..
Bareng saiki dadi wong gede,
Kowe koyo kere munggah mbale..

Nok sri mulyani,
Senadyan saiki kowe wis lali..
Nanging tetep tak dongak ake,
Mugo mugo ra bali dadi kere..

reff:
Nok sri mulyani,
Biyen omahmu ora mbejaji..
Setan wae mlebu ora wani,
Ning saiki wis apik koyo loji..

Nok sri mulyani,
Kowe saiki cidro ing janji..
Janjimu biyen ra bakal lali,
Karo aku sing dadekke penyanyi..

Eling eling,
Kowe biyen dodol sego kering..
Bareng saiki dadi wong kondang,
Kowe njur lali karo kahanan..

Eling eling,
Kowe biyen dodol sego kucing..
Bareng saiki dadi wong gede,
Kowe koyo kere munggah mbale..

Nok sri mulyani,
Senadyan saiki kowe wis lali..
Nanging tetep tak dongak ake,
Mugo mugo ra bali dadi kere..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *