Kangen (wiwid)


Wiwid_1
Versi: Wiwid

Pitung sasi lawase nggonku ngenteni
Mung sliramu wong bagus kang dadi ati
Rino wengi mung tansah tak impi-impi
Jroning ati kangenku setengah mati

Jenang gulo, yo mas yo, mbok ojo lali
Ngelingono rikolo jaman semono
Sliramu janji aku setyo ngenteni
Lahir batin tresnaku terusing ati

(Kangen!… )
Wong kangen
Ngene ngene rasane
Rindu-rindu wong bagus
Kowe tak tunggu

(Kangen!… )
Wong kangen
Opo opo tambane
Rindu-rindu tambane
Kudu ketemu

Klopo mudho enake kanggo rujakan
Leganono aku kang nandhang kasmaran
Mbalung janur wong manis tak anti-anti
Ngusadani wong kangen ndang entuk jampi

reff :
Jenang gulo, yo mas yo, mbok ojo lali
Ngelingono rikolo jaman semono
Sliramu janji aku setyo ngenteni
Lahir batin tresnaku terusing ati

(Kangen!… )
Wong kangen
Ngene ngene rasane
Rindu-rindu wong bagus
Kowe tak tunggu

(Kangen!… )
Wong kangen
Opo opo tambane
Rindu-rindu tambane
Kudu ketemu

Klopo mudho enake kanggo rujakan
Leganono aku kang nandhang kasmaran
Mbalung janur wong manis tak anti-anti
Ngusadani wong kangen ndang entuk jampi
—————-
[ver: lyrics]
[id: obashucv]
[ar: Wiwid]
[ti: Kangen]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:01.01]Kangen – Wiwid
[00:37.01]
[00:39.01]>>>
[00:40.01]>>
[00:41.01]>
[00:42.01]Pitung sasi lawase
[00:45.41]nggonku ngenteni..
[00:49.37]Mung sliramu wong bagus
[00:52.50]kang dadi ati..
[00:56.64]Rino wengi mung tansah
[00:59.43]tak impi-impi..
[01:03.61]Jroning ati kangenku
[01:06.46]setengah mati..
[01:09.86]
[01:11.04]Jenang gulo yo mas yo,
[01:13.86]mbok ojo lali..
[01:17.66]Ngelingono rikolo
[01:20.46]jaman semono..
[01:25.31]Sliramu janji
[01:27.49]aku setyo ngenteni..
[01:31.59]Lahir batin
[01:33.65]tresnaku terusing ati..
[01:38.49](Kangen!… )
[01:40.98]Wong kangen
[01:42.30]Ngene ngene rasane..
[01:45.84]Rindu-rindu wong bagus
[01:49.00]Kowe tak tunggu..
[01:53.18](Kangen!… )
[01:55.05]Wong kangen
[01:56.35]Opo opo tambane..
[01:59.70]Rindu-rindu tambane
[02:03.14]Kudu ketemu..
[02:06.30]
[02:07.48]Klopo mudho
[02:09.23]enake kanggo rujak’an..
[02:14.09]Leganono aku
[02:16.81]kang nandhang kasmaran..
[02:21.54]Mbalung janur
[02:23.40]wong manis tak anti-anti..
[02:27.95]Ngusadani wong kangen
[02:32.99]ndang entuk jampi..
[02:38.28]
[03:15.66]>>>
[03:16.66]>>
[03:17.66]>
[03:18.66]Jenang gulo yo mas yo,
[03:23.01]mbok ojo lali..
[03:27.87]Ngelingono rikolo
[03:32.10]jaman semono..
[03:38.25]Sliramu janji
[03:41.48]aku setyo ngenteni..
[03:47.21]Lahir batin
[03:49.76]tresnaku terusing ati..
[03:55.86](Kangen!… )
[03:59.21]Wong kangen
[04:01.27]Ngene ngene rasane..
[04:05.81]Rindu-rindu wong bagus
[04:11.04]Kowe tak tunggu..
[04:15.76](Kangen!… )
[04:18.56]Wong kangen
[04:20.56]Opo opo tambane..
[04:25.42]Rindu-rindu tambane
[04:29.71]Kudu ketemu..
[04:33.12]
[04:35.49]Klopo mudho
[04:37.79]enake kanggo rujak’an..
[04:44.82]Leganono aku
[04:48.55]kang nandhang kasmaran..
[04:54.47]Mbalung janur
[04:56.83]wong manis tak anti-anti..
[05:03.42]Ngusadani wong kangen
[05:07.84]ndang entuk jampi..
[05:16.37]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s