Joko Mlarat (sodiq)

Versi: Sodiq

Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..

reff :
Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *