Esemu


Manthous_4
Versi : Manthous

Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku..
Tak suwun rinten lan dalu,
Pamujiku manggiho rahayu..

Lha piye genah-genahe, yo kene
Tak anti-anti kabare..
Ora esuk ora sore,
Mung kelingan sak solah bawane..

Nadyan mung krungu swarane,
Opo maneh yen nyawang eseme..
Bebasan segoro madu,
Kalah manis sing manis pancen esemmu..

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti..
Ora mung jroning impenku,
Bisa nyanding sliramu cah ayu..

reff:
Nadyan mung krungu swarane,
Opo maneh yen nyawang eseme..
Bebasan segoro madu,
Kalah manis sing manis pancen esemmu,

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti..
Ora mung jroning impenku,
Bisa nyanding sliramu cah ayu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: swavnzsp]
[ar: Manthous]
[ti: Esemu]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:42]
[00:00.00]Esemu
[00:09.00]Versi : Manthous
[00:12.00]
[00:15.56]Suwe ora ketemu, cah ayu..
[00:21.96]Gawe kangening atiku..
[00:29.49]Tak suwun rinten lan dalu..
[00:34.66]Pamujiku, manggiho rahayu..
[00:43.49]
[00:46.35]Lha piye genah-genahe, yo kene..
[00:55.06]Tak anti-anti kabare..
[01:04.33]Ora esuk ora sore..
[01:11.74]Mung kelingan, sak solah bawane..
[01:19.94]
[01:23.81]Nadyan mung krungu swarane,
[01:30.71]Opo maneh, yen nyawang eseme..
[01:41.84]Bebasan segoro madu..
[01:48.51]Kalah manis, sing manis pancen esemu
[02:00.52]
[02:06.67]Ibo bungahing ati, cah manis..
[02:16.32]Antuk nugrahaning gusti,
[02:26.02]Nora mung jroning impenku,
[02:33.37]Biso nyanding sliramu cah ayu..
[02:41.95]
[02:44.73]==manthous, esemu==
[03:06.73]
[03:09.73]***
[03:10.73]**
[03:11.73]*
[03:12.73]Nadyan mung krungu swarane,
[03:19.63]Opo maneh, yen nyawang eseme..
[03:31.89]Bebasan segoro madu..
[03:37.82]Kalah manis, sing manis pancen esemu
[03:46.53]
[03:55.79]Ibo bungahing ati, wong manis..
[04:05.68]Antuk nugrahaning gusti,
[04:15.64]Nora mung jroning impenku,
[04:22.30]Bisa nyanding, sliramu cah ayu..
[04:33.50]
————–
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s