Esemu


Versi : Manthous

Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku..
Tak suwun rinten lan dalu,
Pamujiku manggiho rahayu..

Lha piye genah-genahe, yo kene
Tak anti-anti kabare..
Ora esuk ora sore,
Mung kelingan sak solah bawane..

Nadyan mung krungu swarane,
Opo maneh yen nyawang eseme..
Bebasan segoro madu,
Kalah manis sing manis pancen esemmu..

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti..
Ora mung jroning impenku,
Bisa nyanding sliramu cah ayu..

reff:
Nadyan mung krungu swarane,
Opo maneh yen nyawang eseme..
Bebasan segoro madu,
Kalah manis sing manis pancen esemmu,

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti..
Ora mung jroning impenku,
Bisa nyanding sliramu cah ayu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *