Calon Bojo


Sonny-Josz_4
Versi: Sonny Josz

Dhik wis seminggu aku ora ketemu,
Ati kangen rindu karo sliramu..
Kelingan ngguyumu kelingan swaramu,
Mumet sirahku yen ora ketemu..

Dhik wis seminggu awak rasane lesu,
Mikir sliramu awak nganti kuru..
Yen ora percoyo bukak’en dhodhoku,
Mung kowe siji dadi calon bojoku..

Tuku tahu,
Neng pasar minggu..
Jarene tresnamu,
Cuma kanggo aku..
(ah moso iyo)

Mlaku-mlaku neng pasar baru,
Yen kelingan sliramu ora biso turu..
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..

reff:
Dhik wis seminggu aku ora ketemu,
Ati kangen rindu karo sliramu..
Kelingan ngguyumu kelingan swaramu,
Mumet sirahku yen ora ketemu..

Tuku tahu,
Neng pasar minggu..
Jarene tresnamu,
Cuma kanggo aku..
(ah moso iyo)

Mlaku-mlaku neng pasar baru,
Yen kelingan sliramu ora biso turu..
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..
Rino wengi atiku ora karuan,
Opo bener kowe seneng karo aku..
——————
[ver: lyrics]
[id: huphioch]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Calon Bojo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:00.03]Calon Bojo
[00:00.03]by: Sonny Josz
[00:15.03]
[00:17.93]>>>
[00:18.93]>>
[00:19.93]>
[00:20.93]Dhik wis seminggu
[00:24.70]aku ora ketemu,
[00:29.24]Ati kangen rindu
[00:33.47]karo sliramu..
[00:37.89]Kelingan ngguyumu
[00:41.87]kelingan swaramu,
[00:46.04]Mumet sirahku
[00:49.45]yen ora ketemu..
[00:53.44]
[00:56.49]Dhik wis seminggu
[00:59.60]awak rasane lesu,
[01:04.27]Mikir sliramu
[01:07.83]awak nganti kuru..
[01:13.04]Yen ora percoyo
[01:16.96]bukak’en dhodhoku,
[01:21.26]Mung kowe siji
[01:25.17]dadi calon bojoku..
[01:29.23]
[01:31.02]Tuku tahu,
[01:32.71]Neng pasar minggu..
[01:34.69]Jarene tresnamu,
[01:37.98]Cuma kanggo aku..
[01:41.04](ah moso iyo)
[01:43.25]
[01:51.75]Mlaku-mlaku
[01:53.70]neng pasar baru,
[01:55.66]Yen kelingan sliramu
[01:59.48]ora biso turu..
[02:04.53]Rino wengi
[02:07.01]atiku ora karuan,
[02:11.86]Opo bener kowe
[02:16.09]seneng karo aku..
[02:19.27]
[02:53.93]>>>
[02:54.93]>>
[02:55.93]>
[02:56.93]Dhik wis seminggu
[03:00.13]aku ora ketemu,
[03:05.63]Ati kangen rindu
[03:08.89]karo sliramu..
[03:14.34]Kelingan ngguyumu
[03:17.57]kelingan swaramu,
[03:21.78]Mumet sirahku
[03:25.76]yen ora ketemu..
[03:29.55]
[03:32.39]Tuku tahu,
[03:33.66]Neng pasar minggu..
[03:35.70]Jarene tresnamu,
[03:39.03]Cuma kanggo aku..
[03:42.00](ah moso iyo)
[03:43.93]
[03:52.78]Mlaku-mlaku
[03:54.51]neng pasar baru,
[03:56.37]Yen kelingan sliramu
[03:59.68]ora biso turu..
[04:04.92]Rino wengi
[04:07.47]atiku ora karuan,
[04:12.89]Opo bener kowe
[04:16.37]seneng karo aku..
[04:21.49]Rino wengi
[04:23.65]atiku ora karuan,
[04:29.06]Opo bener kowe
[04:32.55]seneng karo aku..
[04:36.73]
————-
Preview:

Advertisements

One thought on “Calon Bojo

  1. Pingback: Calon Bojo | YA GO BLOG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s