Yen Ing Tawang Ono Lintang (endah laras)


Endah-Laras_1
Versi: Endah Laras

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Aku ngenteni tekamu..
Marang mego ing angkoso nimas,
Sun takokke pawartamu..

Janji-janji aku eling cah ayu,
Sumedhot rasaning ati..
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas,
Tresnaku sundhul wiyati..

Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih..

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Rungokno tangising ati..
Binarung swaraning ratri nimas,
Ngenteni mbulan ndadari..

reff :
Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih..

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Rungokno tangising ati..
Binarung swaraning ratri nimas,
Ngenteni mbulan ndadari..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lowbiuch]
[ar: Endah Laras]
[ti: Yen Ing Tawang Ono Lintang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:00.02]Yen Ing Tawang Ono Lintang
[00:00.02]by: Endah Laras
[00:18.02]
[00:20.10]>>>
[00:21.10]>>
[00:22.10]>
[00:23.10]Yen ing tawang
[00:24.90]ono lintang cah ayu..
[00:32.11]Aku ngenteni tekamu..
[00:40.05]Marang mego ing angkoso nimas,
[00:48.80]Sun takokke pawartamu..
[00:55.61]
[00:57.35]Janji-janji aku eling cah ayu,
[01:05.49]Sumedhot rasaning ati..
[01:13.67]Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas,
[01:22.24]Tresnaku sundhul wiyati..
[01:29.67]
[01:31.54]Dek semono,
[01:36.42]janjimu disekseni..
[01:47.11]Mega kartiko,
[01:53.74]kairing roso tresno asih..
[02:04.11]Yen ing tawang
[02:06.10]ono lintang cah ayu..
[02:12.18]Rungokno tangising ati..
[02:20.86]Binarung swaraning ratri nimas,
[02:29.37]Ngenteni mbulan ndadari..
[02:36.49]
[03:08.11]>>>
[03:09.11]>>
[03:10.11]>
[03:11.11]Dek semono,
[03:17.42]janjimu disekseni..
[03:27.49]Mega kartiko,
[03:34.06]kairing roso tresno asih..
[03:44.24]Yen ing tawang
[03:46.24]ono lintang cah ayu..
[03:52.31]Rungokno tangising ati..
[04:01.12]Binarung swaraning ratri nimas,
[04:09.37]Ngenteni mbulan ndadari..
[04:17.19]
———–
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s