SMS (Asmara Jum’at Kliwon)

Versi: Cak dikin ft. Wiwid widayati

Malam ini jum’at kliwon,
Ku kirim sms..
Tentang gejolak asmara,
Cinta monyet kita..

Jangan pernah pisah lagi,
Jadi cinta sejati..
Menjelang tidurmu kasih,
Ku kirimkan puisi..

Raut wajahmu cemerlang,
Selalu membayang..
Hidungmu indah dan mancung,
Bikin aku bingung..

Gigi bak biji mentimun,
Membuatku melamun..
Penutupnya smsku,
Gek kono gek mapan turu..

reff:
Pr: Tenane opo kuwi mung lelamisan,
Lk: Nggak bohong ini betul tur temenanan..
Pr: Yen nganti panjenengan mung apus-apusan,
Lk: Wani sumpah penak turu dislentak jaran,
Pr: Yen nganti kelakone mengko nikahan..
Lk: Nyawiji saestu mbangun bebrayan,
Ft: Mulakno ayo bareng nyuwun mring pangeran,
Ft: Dadi jodho saklawase ra pepisahan..

reff:
Raut wajahmu cemerlang,
Selalu membayang..
Hidungmu indah dan mancung,
Bikin aku bingung..

Gigi bak biji mentimun,
Membuatku melamun..
Penutupnya smsku,
Gek kono gek mapan turu..

reff:
Pr: Tenane opo kuwi mung lelamisan,
Lk: Nggak bohong ini betul tur temenanan..
Pr: Yen nganti panjenengan mung apus-apusan,
Lk: Wani sumpah penak turu dislentak jaran,
Pr: Yen nganti kelakone mengko nikahan..
Lk: Nyawiji saestu mbangun bebrayan,
Ft: Mulakno ayo bareng nyuwun mring pangeran,
Ft: Dadi jodho saklawase ra pepisahan..
Ft: Dadi jodho saklawase ra pepisahan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *