Sambel Kemangi


Dyah-Probo-Rini_2
Versi: Dyah Probo Rini

Enake jangan asem kecut,
Sambele kemangi..
Mangane bubar nyambut gawe,
Nadyan lawuh tempe neng sehat awak’e..

Segere ngombe banyu kendi,
Rokok ngglinting dewe..
Nadyan mung manggon ono ndeso,
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo..

Aku nrimo watone pokok seger waras,
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah..
Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi..

reff:
Enak opo wong urip ono ngalam dunyo,
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo..
Kudangane romo lan ibune,
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine..

reff:
Enake jangan asem kecut,
Sambele kemangi..
Mangane bubar nyambut gawe,
Nadyan lawuh tempe neng sehat awak’e..

Segere ngombe banyu kendi,
Rokok ngglinting dewe..
Nadyan mung manggon ono ndeso,
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo..

Aku nrimo watone pokok seger waras,
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah..
Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi..

reff:
Enak opo wong urip ono ngalam dunyo,
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo..
Kudangane romo lan ibune,
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine..
—————–
[ver: lyrics]
[id: olqpiich]
[ar: Dyah Probo Rini]
[ti: Sambel Kemangi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.02]Sambel Kemangi
[00:00.02]by: Dyah Probo Rini
[00:33.02]
[00:35.99]>>>
[00:36.99]>>
[00:37.99]>
[00:38.99]Enak’e jangan asem kecut,
[00:46.74]Sambele kemangi..
[00:50.64]Mangane bubar nyambut gawe,
[00:58.36]Nadyan lawuh tempe
[01:01.85]neng sehat awak’e..
[01:06.95]
[01:10.02]Segere ngombe banyu kendi,
[01:17.04]Rokok ngglinting dewe..
[01:21.52]Nadyan mung manggon ono ndeso,
[01:28.78]Nyatane ayem tentrem
[01:32.03]kumpul sak keluargo..
[01:37.00]
[01:45.53]Aku nrimo watone
[01:49.05]pokok seger waras..
[01:53.24]Kayaku lumpukno
[01:56.52]kanggo ngragati sawah..
[02:00.31]Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
[02:06.78]Mangan sakbendinane
[02:09.83]sego sambel kemangi..
[02:14.31]
[02:20.83]>>>
[02:21.83]>>
[02:22.83]>
[02:23.83]Enak opo wong urip
[02:26.50]ono ngalam dunyo..
[02:30.48]Yen wegah rekoso
[02:33.72]urip ora biso mulyo..
[02:37.45]Kudangane romo lan ibune,
[02:43.85]Sregepo nyambut gawe
[02:46.72]ojo lali gustine..
[02:51.25]
[03:10.66]>>>
[03:11.66]>>
[03:12.66]>
[03:13.66]Enak’e jangan asem kecut,
[03:21.19]Sambele kemangi..
[03:26.17]Mangane bubar nyambut gawe,
[03:33.14]Nadyan lawuh tempe
[03:36.43]neng sehat awak’e..
[03:41.40]
[03:44.78]Segere ngombe banyu kendi,
[03:52.30]Rokok ngglinting dewe..
[03:55.80]Nadyan mung manggon ono ndeso,
[04:03.47]Nyatane ayem tentrem
[04:06.72]kumpul sak keluargo..
[04:11.06]
[04:20.02]Aku nrimo watone
[04:22.40]pokok seger waras..
[04:26.25]Kayaku lumpukno
[04:29.91]kanggo ngragati sawah..
[04:33.89]Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
[04:40.49]Mangan sakbendinane
[04:43.60]sego sambel kemangi..
[04:54.78]>>>
[04:55.78]>>
[04:56.78]>
[04:57.78]Enak opo wong urip
[05:00.14]ono ngalam dunyo..
[05:04.56]Yen wegah rekoso
[05:07.86]urip ora biso mulyo..
[05:11.71]Kudangane romo lan ibune,
[05:18.13]Sregepo nyambut gawe
[05:21.05]ojo lali gustine..
[05:25.52]
————
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s