Ojo Gawe Gawe

Lirik Lagu Campursari ke-50 Ojo Gawe Gawe
Versi: Manthous ft. Minul

PR:
BOLA BALI DIKANDANI,
BOLAK BALI WIS DIATURI,
MAS.. KOK ORA DIGAPE..

JARE NGENE KOK MALAH NGONO,
JARE NGONO LHA KOK MALAH NGENE,
MAS.. PRIYE KAREPE?..

AKU NGULON SAMPEAN NGETAN,
NDUWE BOJO KOYO JETHUNGAN,
MAS.. ORA KARUAN..

MBIYEN PIYE SAIKI KEPIYE,
SAMPEAN WIS NGERTI DEWE,
MAS.. OJO GAWE-GAWE..

LK:
SABEN BENGI DITINGGAL LUNGO,
SABEN BENGI DITINGGAL LUNGO,
ADUH DHIK.. AKU DEWE’AN..

TUKU WIJEN DIPANGAN SEMUT,
TURU IJEN DIRUBUNG LEMUT,
ADU DHIK.. SOPO-SOPO SING TAHAN..

PR:
BOLA BALI WIS DIKANDANI,
BOLA BALI JARE WIS NGERTI,
ADUH MAS.. JARENE NGERTI..

CIANJUR DI SUKABUMI,
TERLANJUR JADI PENYANYI,
ADUH MAS.. JADI PENYANYI..

REFF:
PR:
BOLA BALI DIKANDANI,
BOLAK BALI WIS DIATURI,
MAS.. KOK ORA DIGAPE..

JARE NGENE KOK MALAH NGONO,
JARE NGONO LHA KOK MALAH NGENE,
MAS.. PRIYE KAREPE?..

AKU NGULON SAMPEAN NGETAN,
NDUWE BOJO KOYO JETHUNGAN,
MAS.. ORA KARUAN..

MBIYEN PIYE SAIKI KEPIYE,
SAMPEAN WIS NGERTI DEWE,
MAS.. OJO GAWE-GAWE..

LK:
SABEN BENGI DITINGGAL LUNGO,
SABEN BENGI DITINGGAL LUNGO,
ADUH DHIK.. AKU DEWE’AN..

TUKU WIJEN DIPANGAN SEMUT,
TURU IJEN DIRUBUNG LEMUT,
ADU DHIK.. SOPO-SOPO SING TAHAN..

PR:
BOLA BALI WIS DIKANDANI,
BOLA BALI JARE WIS NGERTI,
ADUH MAS.. JARENE NGERTI..

CIANJUR DI SUKABUMI,
TERLANJUR JADI PENYANYI,
ADUH MAS.. GIMANA LAGI..

AYO-AYO BEBARENGAN,
LAN ORA PERLU SUJANAN,
MAS.. OPO GUNANE..

SING PENTING PODO NGERTINE,
NGELINGI KUWAJIBANE,
BEN TENTREM RUMAH TANGGANE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *