Ketaman Asmoro (didi kempot)

“KETAMAN ASMORO” Versi Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi,
Mripat iki ora biso turu..
Tansah kelingan sliramu,
Wong ayu kang dadi pepujanku..

Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso..

reff:
Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendhem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ketaman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan bengi tansah mbedo ati..

reff:
Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso..

reff :
Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendhem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ketaman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan bengi tansah mbedo ati..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan bengi tansah mbedo ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *