Ketaman Asmoro (didi kempot)


Didi-Kempot_22
Versi: Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi,
Mripat iki ora biso turu..
Tansah kelingan sliramu,
Wong ayu kang dadi pepujanku..

Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso..

reff:
Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendhem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ketaman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan bengi tansah mbedo ati..

reff:
Bingung rasane atiku,
Arep sambat nanging karo sopo..
Nyatane ora kuwowo,
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso..

reff :
Wis tak lali-lali,
Malah sansoyo kelingan..
Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
Mendhem ora biso turu..

Opo iki sing jenenge,
Wong kang lagi ketaman asmoro..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan bengi tansah mbedo ati..
Prasasat ra biso lali,
Esuk awan bengi tansah mbedo ati..
——————
[ver: lyrics]
[id: vkblvncs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ketaman Asmoro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:01.07]Ketaman Asmoro
[00:30.07]by: Didi Kempot
[00:33.07]
[00:36.07]>>>
[00:37.07]>>
[00:38.07]>
[00:39.07]Saben wayah lingsir wengi,
[00:45.07]Mripat iki ora biso turu..
[00:54.92]Tansah kelingan sliramu,
[00:59.64]Wong ayu kang dadi pepujanku..
[01:09.97]Bingung rasane atiku,
[01:15.25]Arep sambat nanging karo sopo..
[01:24.71]Nyatane ora kuwowo,
[01:29.13]Ngrasakke atiku sansoyo nelongso..
[01:38.52]
[01:51.07]>>>
[01:52.07]>>
[01:53.07]>
[01:54.07]Wis tak lali-lali,
[02:02.60]Malah sansoyo kelingan..
[02:10.92]Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
[02:18.57]Mendhem ora biso turu..
[02:26.66]Opo iki sing jenenge,
[02:32.07]Wong kang lagi ketaman asmoro..
[02:40.60]Prasasat ra biso lali,
[02:46.57]Esuk awan bengi tansah mbedo ati..
[02:55.65]
[02:58.02]==didi kempot, ketaman asmoro==
[03:22.02]
[03:25.02]>>>
[03:26.02]>>
[03:27.02]>
[03:28.02]Bingung rasane atiku,
[03:33.29]Arep sambat nanging karo sopo..
[03:42.87]Nyatane ora kuwowo,
[03:48.02]Ngrasakke atiku sansoyo nelongso..
[03:56.10]
[04:09.06]>>>
[04:10.06]>>
[04:11.06]>
[04:12.06]Wis tak lali-lali,
[04:19.46]Malah sansoyo kelingan..
[04:28.36]Nganti tekan mbesok kapan nggonku,
[04:35.84]Mendhem ora biso turu..
[04:44.05]Opo iki sing jenenge,
[04:49.64]Wong kang lagi ketaman asmoro..
[04:59.43]Prasasat ra biso lali,
[05:03.95]Esuk awan bengi tansah mbedo ati..
[05:14.65]Prasasat ra biso lali,
[05:19.01]Esuk awan bengi tansah mbedo ati..
[05:28.22]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s