Kangen Bojo

Versi: Lilin Herlina

Ketawang suwaramu,
Kelingan manise esemmu..
Kang tansah ngeridu,
Gawe kangen roso atiku..

Loro nelongso,
Roso kebak neng njero dodo..
Sepine uripku,
Ora endah tanpo sliramu..

Udane grimis wayah wengi,
Soyo nambah kengene ati..
Panglipurku mung nyawang poto,
Koyo ngene rasane kangen bojo..

reff:
Ketawang suwaramu,
Kelingan manise esemmu..
Kang tansah ngeridu,
Gawe kangen roso atiku..

Loro nelongso,
Roso kebak neng njero dodo..
Sepine uripku,
Ora endah tanpo sliramu..

Udane grimis wayah wengi,
Soyo nambah kengene ati..
Panglipurku mung nyawang poto,
Koyo ngene rasane kangen bojo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *