Getun (manthous)

“GETUN” versi Manthous

Getunku setahun,
Neng ati gelo rasane kuciwo..
Sithik-sithik mung ngalamun,
Anelongso rino klawan wengi..

Gumunku setahun,
Yen lagi bingung soyo tambah bengung..
Iwak grameh pangan welut,
Piye maneh wis bareng kebacut..

Pripun kepriben..
Koor: Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge
Nambahi bingung..
Jarene wong getun,
Yen digeged mboten mantun mantun..

Sinten sing purun kersane mantun,
Ngge tombo ngalamun..
Getunku nganti setahun,
Ampun ampun trimah sakit wudun..

reff :
Pripun kepriben..
Koor: Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge
Nambahi bingung..
Jarene wong getun,
Yen digeged mboten mantun mantun..

Sinten sing purun kersane mantun,
Ngge tombo ngalamun..
Getunku nganti setahun,
Aduh ampun trimah sakit wudun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *