Gelo

Versi: Sonny Josz

Koyo ngene rasane yo wong kapusan,
Ati mangkel pingine uring-uringan..
Waktu lamaran kowe janji tresno neng aku,
Nanging saiki kowe lunggo ninggalne aku..

Ulem-ulem kabar resepsi pernikahan,
Wis kebacut disebar pinongko undangan..
Tanggal lan wulan kabeh wis pastiake,
Tendo biru janur kuning disiapke..
Jebule kowe malah minggat,
Gawe dunyo rasane koyo kiamat..

Gelo..(gelo..) atiku gelo..,
Kowe wis tego Nggawe ati iki gelo..
Loro..(loro..) atiku loro..
Kowe wis tego nggawe ati iki loro..

Kebangeten yenmu nggawe goro-goro dhik,
Resepsine batal mergo kowe lungo..
Kebangeten yenmu nggawe goro-goro dhik,
Aku sak kluargo nanggung wirang lan kuciwo..

reff:
Ulem-ulem kabar resepsi pernikahan,
Wis kebacut disebar pinongko undangan..
Tanggal lan wulan kabeh wis pastiake,
Tendo biru janur kuning disiapke..
Jebule kowe malah minggat,
Gawe dunyo rasane koyo kiamat..

Gelo..(gelo..) atiku gelo..,
Kowe wis tego Nggawe ati iki gelo..
Loro..(loro..) atiku loro..
Kowe wis tego nggawe ati iki loro..

Kebangeten yenmu nggawe goro-goro dhik,
Resepsine batal mergo kowe lungo..
Kebangeten yenmu nggawe goro-goro dhik,
Aku sak kluargo nanggung wirang lan kuciwo..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *