Denpasar Arjosari


Ratna-Antika_14
Versi: Ratna Antika

Tanggal 30 Oktober dek wingi,
SMS mu isih ono hp iki..
Tak simpen ono njero folder pribadi,
Trus tak woco saben awan saben bengi..

Soko terminal arjosari (arjosari..)
Kowe pamit budhal neng Mbali..
Embuh denpasar embuh ngendi (pasar sapi..)
Embuh kecantol cowok australi..

Nanging saiki kok ngajak bubar,
Opo kowe kepincut cewek denpasar..
Keputusanmu bulat tekatmu,
Mung pandunganku padhango dalanmu..

Sing penting aku wes tau ngrasakke,
Yen ngajak pisah aku mung manut wae..
Joko dudo denpasar akeh tunggale..
Pilih ketut, opo wayan opo made..

reff:
Ora prawan ora rondho,
Aku ngerti kowe sopo..
Ora joko ora dudo,
Karo aku jane podho..

Aku wes mbok wanti-wanti,
Ojo nganti aku lali..
Tapi engkau lupa diri,
Cintaku kau bawa pergi..

Timbang mikir kowe penak turu wae,
Sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe..
Njrone ngimpi terus kowe tak jak “ngene”,
Yen ra gelem penak diplekotho wae..

Soko terminal arjosari (arjosari..)
Kowe pamit budhal neng Mbali..
Embuh denpasar embuh ngendi (pasar sapi..)
Embuh kecantol cowok australi..

Nanging saiki kok ngajak bubar,
Opo kowe kepincut cewek denpasar..
Keputusanmu bulat tekatmu,
Mung pandunganku padhango dalanmu..

Sing penting aku wes tau ngrasakke,
Yen ngajak pisah aku mung manut wae..
Joko dudo denpasar akeh tunggale..
Pilih ketut, opo wayan opo made..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cckiizsp]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Denpasar Arjosari]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:04]
[00:00.00]DENPASAR ARJOSARI
[00:26.00]by: Ratna Antika
[00:29.00]
[00:32.00]***
[00:33.00]**
[00:34.00]*
[00:35.26]Tanggal 30 Oktober dek wingi,
[00:41.72]Sms mu, isih ono hp iki
[00:46.63]Tak simpen ono jero folder pribadi
[00:51.51]Trus tak woco, saben awan saben bengi
[00:56.76]Soko terminal, arjosari, (arjosari..)
[01:02.07]Kowe pamit, budhal ning mbali
[01:06.82]Embuh denpasar, embuh ngendi, (pasar sapi..)
[01:12.07]Embuh kecantol, cewek australi
[01:16.82]Nanging saiki, kok ngajak bubar
[01:22.01]Opo kowe, kepincut cewek denpasar
[01:26.79]Keputusanmu, bulat tekatmu
[01:31.83]Mung pandunganku, padhango dalanmu
[01:37.32]
[01:40.23]Sing penting aku uwis tau ngrasakke,
[01:46.44]Yen ngajak pisah, aku mung manut wae
[01:51.41]Joko dudo denpasar akeh tunggale
[01:56.48]Pilih ketut, opo wayan opo made
[02:03.17]
[02:06.95]==ratna antika denpasar arjosari==
[02:27.95]
[02:30.95]***
[02:31.95]**
[02:32.95]*
[02:33.95]Ora prawan ora rondho,
[02:36.82]Aku ngerti kowe sopo,
[02:39.73]Ora joko ora dudo,
[02:42.17]Karo aku jane podho
[02:45.55]
[02:49.49]Aku wis mbok wanti-wanti,
[02:51.99]Ojo nganti aku lali,
[02:54.42]Tapi engkau lupa diri,
[02:56.92]Cintaku kau bawa pergi,
[03:01.65]
[03:05.57]Timbang mikir kowe penak turu wae,
[03:10.30]Sopo ngerti, aku ngimpi pethuk kowe
[03:15.61]Jero ngimpi, terus kowe tak jak “ngene”
[03:20.49]Yen ra gelem, penak diplekotho wae….
[03:25.18]Soko terminal, arjosari, (arjosari..)
[03:30.62]Kowe pamit, budhal ning mbali
[03:35.37]Embuh denpasar, embuh ngendi (pasar sapi..)
[03:40.96]Embuh kecantol, cewek australi
[03:45.23]Nanging saiki kok ngajak bubar
[03:50.67]Opo kowe, kepincut cewek denpasar
[03:55.36]Keputusanmu, bulat tekatmu
[04:00.73]Mung pandunganku, padhango dalanmu
[04:06.55]
[04:10.23]Sing penting aku uwis tau ngrasakke,
[04:15.49]Yen ngajak pisah, aku mung manut wae
[04:20.55]Joko dudo denpasar akeh tunggale,
[04:25.55]Pilih ketut, opo wayan opo made
[04:31.30]
[04:34.30]==denpasar arjosari ratna antika==
[04:56.30]
[04:59.56]***
[05:00.56]**
[05:01.56]*
[05:02.56]Ora prawan ora rondho,
[05:06.12]Aku ngerti kowe sopo,
[05:08.43]Ora joko ora dudo,
[05:10.87]Karo aku jane podho,
[05:15.00]
[05:18.37]Aku wis mbok wanti-wanti,
[05:21.12]Ojo nganti aku lali,
[05:23.30]Tapi engkau lupa diri,
[05:25.87]Cintaku kau bawa pergi,
[05:29.54]
[05:34.32]Timbang mikir kowe penak turu wae,
[05:38.82]Sopo ngerti, aku ngimpi pethuk kowe,
[05:44.45]Jero ngimpi terus kowe tak jak “ngene”
[05:49.60]Yen ra gelem, penak diplekotho wae….
[05:56.73]
————–
Preview:

2 thoughts on “Denpasar Arjosari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s