Denpasar Arjosari

Versi: Ratna Antika

Tanggal 30 Oktober dek wingi,
SMS mu isih ono hp iki..
Tak simpen ono njero folder pribadi,
Trus tak woco saben awan saben bengi..

Soko terminal arjosari (arjosari..)
Kowe pamit budhal neng Mbali..
Embuh denpasar embuh ngendi (pasar sapi..)
Embuh kecantol cowok australi..

Nanging saiki kok ngajak bubar,
Opo kowe kepincut cewek denpasar..
Keputusanmu bulat tekatmu,
Mung pandunganku padhango dalanmu..

Sing penting aku wes tau ngrasakke,
Yen ngajak pisah aku mung manut wae..
Joko dudo denpasar akeh tunggale..
Pilih ketut, opo wayan opo made..

reff:
Ora prawan ora rondho,
Aku ngerti kowe sopo..
Ora joko ora dudo,
Karo aku jane podho..

Aku wes mbok wanti-wanti,
Ojo nganti aku lali..
Tapi engkau lupa diri,
Cintaku kau bawa pergi..

Timbang mikir kowe penak turu wae,
Sopo ngerti aku ngimpi pethuk kowe..
Njrone ngimpi terus kowe tak jak “ngene”,
Yen ra gelem penak diplekotho wae..

Soko terminal arjosari (arjosari..)
Kowe pamit budhal neng Mbali..
Embuh denpasar embuh ngendi (pasar sapi..)
Embuh kecantol cowok australi..

Nanging saiki kok ngajak bubar,
Opo kowe kepincut cewek denpasar..
Keputusanmu bulat tekatmu,
Mung pandunganku padhango dalanmu..

Sing penting aku wes tau ngrasakke,
Yen ngajak pisah aku mung manut wae..
Joko dudo denpasar akeh tunggale..
Pilih ketut, opo wayan opo made..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *